ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 11:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
48,99
9.847
201
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ima grupica koja je puna love i samo ako se odluči uletit ovdje, bit će belaja.

a što kad BDI uskoro opet okrene i počne krupno padati kao što sada krupno raste? pa kad i ta grupica i svi oni koji su se nakrcali zadnjih mjesec dana krenu kipati ATPL iz portfelja, ima da ju zatučete na 250 kn

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

znaš kako je ovdje : kod bdi raste , dionica stagnira ili neznatno raste , a kada pada , stagnira ili neznatno pada,štoje smiješno.ali šalu na stranu, svježeg kapitala definitivno treba ovdje.bilo bi i jako dobro da se uprava konačno odluči za jednog m.m.-a koji bi držao likvidnost dionice kao što je to kod atgr i adpl.
ovo je ipak jedna vrhunska dubrovačko-hrv.firma sa tradicijom, (dobitnica svojedobno nagrade za zlatnu dionicu) , trenutno je stvar sa vozarinama i zaduženjima takva kakva je, (sad nije ni loša situacija kakva je bila) ,a biti će sa vozarinama samo bolje , a s time pararelno će se odražavati i cijena .brine me kronični nedostatak likvidnosti , a to može u konačnici dovesti do odluke uprave da se delistira dionica atpl i prebaci se na nyse ili london.to me uopće ne bi čudilo, a o ovoj konstataciji ide u prilog i egzodus firmi sa zse u zadnje vrijeme. .o tome malo tko razmišlja, milsim da je neki dan kolega kormilar onako u zahebanciji o tome pričao. mislim da zse mora tražiti izlaz u spajanju sa nekom većom burzom (npr.varšavskom), jer ovakva kakva jest , nema interesa za strane investitore( a ni domaće), samo male tradere.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Falco

Razumijemo te da je AP u Americi, sada bi ludovala cijena, s obzir na divljanje vozarina, ovo je ZSE, mala burza.
A to hoće li BPI proći 10000 i krenuti prema 15000 to se ne može znati ovisi o Kini i EU, treba biti oprezan sa kupovinom.
Nije nagovor na kupovinu i prodaju dionica.

Nepoznati brodar je ovih dana naručio u Taizhou shipyard 5+5 “štedljivih”novogradnji tipa green dolphin 38.500 tona.
A direktor Kulaš je u izjavama na radiu hvalio te štedljive novogradnje iz kine,niske cijene i jako povoljnog financiranja uz pomoć kineske države.

Meni taj PBZ skrbnički nije jasan..Količineza 17 MILIJUNA vrijednosti, a
prodaje 1 2 ! dionica ATPL-a………… 12 x 330,00 kuna..3.960…
to je vođenje porfelja, ili za neki trošak…čemu to…nemaju novce ???

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Falco

Razumijemo te da je AP u Americi, sada bi ludovala cijena, s obzir na divljanje vozarina, ovo je ZSE, mala burza.
A to hoće li BPI proći 10000 i krenuti prema 15000 to se ne može znati ovisi o Kini i EU, treba biti oprezan sa kupovinom.

mislim da me nisi shvatio u potpunosti. govorio sam o mogućnosti da se firma delistira i mogućnošću da se zse udruži sa nekom jačom burzom, te m.m-u .a ovo za USA, kineze i EU, to stoji.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Danas na platou.com,ugovoren capesize za 44.500 usd dnevno na poziciji Amsterdam a na tom podrucju od benelux-baltik je 5 naših Ice panamax-a!

pa valjda skrbnički, najvjerojatnije se vodi više klijenata recimo od investora i netko od njih prodao 12 komada, neznam jesu svi objedinjeni pod jedan zajednički, ili svaki ima svoj?

Ma stavi ti on 500 kom pa netko otkine 50, netko 20, netko 5 itd. Nego jedan čeka na 1kn za kupnju ni više ni manje nego 1 dionice. A ask? Kad se pojedu burek majstori naslažu se biftekdžije i svi trk na forum po objašnjenje tko prodaje i zašto?

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Nešto je stala kupovina na AP-i, da nije strah da neće BPI probiti 10000.

Cxy prije mislim da su ljudi nešto bez para nego da ih je strah od pada BPI-ja. Ne vjerujem da si kupio? Ako kažeš da jesi ja izlazim.[emo_smijeh][emo_ljut][emo_mrgud]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Kormilar

Koliko se sjećam nedavno si izjavio da ne misliš izlaziti kada bude i na 1000, a pogotovo sada kada su se vozarine razdivljale.
P.S.
A što se tiče kupovine znam da bi volio da smo ja i Vranjo sa tobom.

New Report

Close