Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 48,99 | 9.847 | 201 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
ima grupica koja je puna love i samo ako se odluči uletit ovdje, bit će belaja.
a što kad BDI uskoro opet okrene i počne krupno padati kao što sada krupno raste? pa kad i ta grupica i svi oni koji su se nakrcali zadnjih mjesec dana krenu kipati ATPL iz portfelja, ima da ju zatučete na 250 kn
znaš kako je ovdje : kod bdi raste , dionica stagnira ili neznatno raste , a kada pada , stagnira ili neznatno pada,štoje smiješno.ali šalu na stranu, svježeg kapitala definitivno treba ovdje.bilo bi i jako dobro da se uprava konačno odluči za jednog m.m.-a koji bi držao likvidnost dionice kao što je to kod atgr i adpl.
ovo je ipak jedna vrhunska dubrovačko-hrv.firma sa tradicijom, (dobitnica svojedobno nagrade za zlatnu dionicu) , trenutno je stvar sa vozarinama i zaduženjima takva kakva je, (sad nije ni loša situacija kakva je bila) ,a biti će sa vozarinama samo bolje , a s time pararelno će se odražavati i cijena .brine me kronični nedostatak likvidnosti , a to može u konačnici dovesti do odluke uprave da se delistira dionica atpl i prebaci se na nyse ili london.to me uopće ne bi čudilo, a o ovoj konstataciji ide u prilog i egzodus firmi sa zse u zadnje vrijeme. .o tome malo tko razmišlja, milsim da je neki dan kolega kormilar onako u zahebanciji o tome pričao. mislim da zse mora tražiti izlaz u spajanju sa nekom većom burzom (npr.varšavskom), jer ovakva kakva jest , nema interesa za strane investitore( a ni domaće), samo male tradere.
Falco
Razumijemo te da je AP u Americi, sada bi ludovala cijena, s obzir na divljanje vozarina, ovo je ZSE, mala burza.
A to hoće li BPI proći 10000 i krenuti prema 15000 to se ne može znati ovisi o Kini i EU, treba biti oprezan sa kupovinom.
Nije nagovor na kupovinu i prodaju dionica.
Nepoznati brodar je ovih dana naručio u Taizhou shipyard 5+5 “štedljivih”novogradnji tipa green dolphin 38.500 tona.
A direktor Kulaš je u izjavama na radiu hvalio te štedljive novogradnje iz kine,niske cijene i jako povoljnog financiranja uz pomoć kineske države.
Meni taj PBZ skrbnički nije jasan..Količineza 17 MILIJUNA vrijednosti, a
prodaje 1 2 ! dionica ATPL-a………… 12 x 330,00 kuna..3.960…
to je vođenje porfelja, ili za neki trošak…čemu to…nemaju novce ???
Falco
Razumijemo te da je AP u Americi, sada bi ludovala cijena, s obzir na divljanje vozarina, ovo je ZSE, mala burza.
A to hoće li BPI proći 10000 i krenuti prema 15000 to se ne može znati ovisi o Kini i EU, treba biti oprezan sa kupovinom.
mislim da me nisi shvatio u potpunosti. govorio sam o mogućnosti da se firma delistira i mogućnošću da se zse udruži sa nekom jačom burzom, te m.m-u .a ovo za USA, kineze i EU, to stoji.
Danas na platou.com,ugovoren capesize za 44.500 usd dnevno na poziciji Amsterdam a na tom podrucju od benelux-baltik je 5 naših Ice panamax-a!
pa valjda skrbnički, najvjerojatnije se vodi više klijenata recimo od investora i netko od njih prodao 12 komada, neznam jesu svi objedinjeni pod jedan zajednički, ili svaki ima svoj?
Ma stavi ti on 500 kom pa netko otkine 50, netko 20, netko 5 itd. Nego jedan čeka na 1kn za kupnju ni više ni manje nego 1 dionice. A ask? Kad se pojedu burek majstori naslažu se biftekdžije i svi trk na forum po objašnjenje tko prodaje i zašto?
Nešto je stala kupovina na AP-i, da nije strah da neće BPI probiti 10000.
Cxy prije mislim da su ljudi nešto bez para nego da ih je strah od pada BPI-ja. Ne vjerujem da si kupio? Ako kažeš da jesi ja izlazim.[emo_smijeh][emo_ljut][emo_mrgud]
Kormilar
Koliko se sjećam nedavno si izjavio da ne misliš izlaziti kada bude i na 1000, a pogotovo sada kada su se vozarine razdivljale.
P.S.
A što se tiče kupovine znam da bi volio da smo ja i Vranjo sa tobom.