ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

strašila i babaroge na prodaji! [lol]

Ima li kraja ovom iskrcavanju.

Baltic Dry Index (BDI) -295 7654

Mislim da cu ovdje ostati duze nego sto je bilo planirano ali nema veze.

skype - ivek1234

nastavlja se jahanje po donjem bollingeru.
lagani tobogan.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ipak moramo i mi pratiti svijetski trend pada brodara dugo se odoljevalo i jos uvijek se dobro odoljeva a mislim da cemo i dalje dobro odoljevati ali nemozemo biti bas skroz imuni.

SAM PROTIV SVIH

Zna li netko ima li kakvih promjena u TOP 10?

Ipak moramo i mi pratiti svijetski trend pada brodara dugo se odoljevalo i jos uvijek se dobro odoljeva a mislim da cemo i dalje dobro odoljevati ali nemozemo biti bas skroz imuni.

Drys :
52Wk High: 131.34
52Wk Low: 16.85

Atlanska :
52tj najviša 3.897,99
52tj najniža 947,00

Drys je narasta 7,79 puta, a Atlanska 4,11 puta.
Normalno je da zbog različitih uvjeta i načina poslovanja nisu jednako rasli, pa tako je normalno i da jednako ne padaju.

Molio bih stručnjake za TA da daju svoje mišljenje (osim što smo probili donji Bollinger)

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Nisam baš stručnjak, ali bojim se da bi mogli još malo dolje sutra iako se pojavljuju blagi signali za kupnju.
U ovom trenutku, kolega misko mislim da psihologija igra vecu ulogu, ja se bojim efekta krda na prodaji, e onda može profitirati onaj tko je u kashu, samo pitanje gdje je granica otpora?
Obzirom da su mirovinci debelo unutra, ne očekujem pad ispod 3k

Niti ja se nebih nazvao stručnjakom. Slažem se sa Che-on.

Dijelim mišljenje da će biti još ronjenja, analiza mi izgleda loše, RSI je blizu da probije 30, momentum se isto pruža prema dolje. Da nema momentuma, usudio bih se reči da je odbijanac, ali ovako nisam baš uvjeren.
Ispod 3 kn se slažem da neće.

A naročito podržavam zaštitu mirovinaca. Unatoč TA nebi smjelo biti strahota [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

U USA opet loše [angry]

http://finance.yahoo.com/q?s=DRYS+DSX+EGLE+ESEA+EXM+GNK+NM+QMAR+TBSI&d=t

14.04.2008.

I po meni je psihologija važnija od svega i baš s tog stajališta sam današnji dan trgovanja proučavao. Drhtavih ručica je bilo, ali meni se čini da je više bilo fondova koji su u jednom momentu lupali sve po bidu ne bi li izazvali krdo na rasprodaju. Jer teško da su se baš sve drhtave ručice u isto vrijeme odlučile rasprodavati.

Sutrašnji dan će biti važan jer danas su svojim potezima fondovi dosta toga napravili, eto vratili su se sa “skijanja” i zabrinutima dali cijelu noć za razmišljanje.

Međutim, koliko desetaka milijuna je prošlo po asku sve do 3.500? To mi daje veliku sigurnost da se jako brzo vraćamo na te razine.
Stoga drhtavci koji čitate(iako cijenjena gospoda koji na ovoj temi pišu to zasigurno nisu), nemojte se dati navuči fondovskim igrama. Pustite i BDI i ostale brodare, proučite izračun NAV-a kolege s drugog foruma i bit će vam jasno koliko ATPL vrijedi. Čini mi se da se DRYS korigirao na 2 NAV-a, a mi i JDPL smo još daleko i od jednoga!

Očekujem još sutra ili još možda jedan dan sličan scenario kao danas, a onda mi moglo biti suza kad se veliki odluče vratiti na, pa i preskočiti, ulaznu cijenu!
Ja sam trenutno zabrinut kako doći do još keša za sutra!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

New Report

Close