ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 15:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
48,98
41.635
850
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Očito je PTKM danas odnijela dio ulagača koji bi inače još malo napumpali ATPL.
Ali s obzirom da će BDI i danas BDI zelen nema veće brige.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Obama se počeo kolebati oko napada na Siriju. Neće to baš biti dobro za brodarine.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Ne znam jeste li jučer zamijetili nalog od 1xxx komada na prodaji koji se pojavljivao i nestajao (??) zadnjih ca. pola sata trgovanja.

Nema tu kolebanja, zna se da Sirija neće prihvatiti nadzor, samo si stvara dodatni alibi i legitimitet pred Vijećem sigurnosti.

nema goriva ovdje [emo_palacd]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

dio ulagaca stoji na atpl, ostali cekaju na 200, vranjo & co

dio ulagaca stoji na atpl, ostali cekaju na 200, vranjo & co

Vranjo je sigurno unutra ali ego mu je još vani.[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Svaki čas će netko pokupiti ovo do 350 kn. Šteta što sam svoje gorivo potrošio. Dobro, na atln, sve ostaje u Dubrovniku.[emo_palacg]

http://www.hellenicshippingnews.com/News.aspx?ElementId=b1691699-190f-4982-ab21-e4d39931e0da

''….The balance of the market is fragile and it is doubtful whether companies really succeed in raising rates after the peak season. It can lead to significant declines again in the fourth quarter.''

to ti je tako svake godine, od 11. mjeseca slijedi pad vozarina, tako je i u najboljim i u najgorim godinama.

ali zbilja ne kužim čemu ovakva navala danas na ATPL. pa ništa se nije dogodilo niti se događa za što se nije još na početku godine znalo da će se dogoditi. i razvoj vozarina je točno onakav kakav se znalo da će biti i rast cijene brodovlja pa čak i cijena ATPL je tamo gdje se lako moglo predvidjeti da će u ovo doba godine biti. i zašto su sad ljudi navalili kupovati po 350 ako nisu kupovali prije 7-8 mjeseci po 220-230, kad su onako mogli zaraditi puno više? nego su onda pumpali kojekakve dionice koje su se do danas već stoput ispuhale… ali ok hvala im što su ih pumpali jer sam im ih bolje prodao pa mogao kupiti više ovoga…
[/quote]
Znao nisi sigurno. Jer da si znao rasprodao bi svu svoju imovinu, imovinu svojih najbližih i još k tome uzeo kredit i sve uložio u Atlantidu ili nekog drugog brodara. Jedno je znati, drugo očekivati, a nešto treće nadati se. Znao sam i ja da će Poljaci razbiti Slovence. Jedino što nisam stavio ni kune na to pa mi danas ne vjeruju.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

kako ova smečarija od fondova drži cijeli zse pod kontrolom ..naprosto ne daju pomake nigdje.. skinuli su gaće cijeloj burzi sad nas sve ….ali objektivno ovdje imamo rast od 70 % u ovoj godini …200-360 ..što nije malo …drugo je kaj bi mi odmah na 600 …i tata bi sine … da se ovak desi iduće godine bili bi na 550 …do kraja 2104 ..to već ljepše zgleda ..

@ mannu

ma ja sam ti skroman, mene ti je sasvim zadovoljilo što sam u mjesec-dva podigao udio brodara u portfelju s nekih 15% na oko 90%. i naravno ubacio u brodare keš koji se godinama skupljao za taj trenutak.

@ janlana

točno, ni ja ne kužim kud se ljudima tako žuri. šta bi imali od toga da sad skoči na 450? prodavali? nije valjda da je svima tako hitno riješiti stambeno pitanje pa da prodaju na samom početku.

New Report

Close