ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja vidim goleme kolicine na asku…
jeli to bila kapitalizacija ingr pa pumping atpl..?
[emo_beztona][emo_naivan]

Neda kormilar da naglo skoći cijena,stavio je na ask 4 po 200,da pomogne vranji da se uspije ukrcat na brod

Baltic Dry indeks + 5,7 % na 1.352 bodova

Capesize + 10,0 %
Panamax + 6,3 %

Neda kormilar da naglo skoći cijena,stavio je na ask 4 po 200,da pomogne vranji da se uspije ukrcat na brod

Kolega, ja Vranju čekam malim dijelom na dogovorenoj cijeni od 1000 kuna. Trenutna cijena je za amatere a profići ulaze kada se plaća Starčevićem.[emo_namigusa]
Ja ostajem dioničar i nakon 1000 da me se krivo ne shvati. Pozdrav.[emo_palacg]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

http://www.dryships.com/pages/report.asp

BDI žesoko up..

usa pre-market zelenjava

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

cape +1982 !!!!
pnmx +482 !!!
supr + 73 !

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

perjesus ????????????? atpl 200

koji ljepi ask, izgleda zbilja kao lijep dan za veliki shopping na sniženju.,

hugh

kud nemam 3 milj kn da počistim ovih 9000 kom ako su stvarni hNALOZI , nikad ih više nebi niko stavio

pepe7

Ručna je potegnuta, ZSE je tako predvidiva, pogotovo kad se na topicu pojave oni koji prognoziraju pčelinje proizvode

interesantno kako su banke postavile dosta H naloga na prodaji da cijena ne ode gore 🙂

nisu još pokupovale dosta, iako ni neznam od koga misle pokupovati po ovim smješnim cijenama 🙂 od 0.32 Bv tko nije prodao prije 2-3 godine taj neće ni sljedeće 2-3 jer je to van svake pameti

New Report

Close