ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Povučeni su oni veći prodajni nalozi od jučer. Predomisli se?

Ajde digni cijenu onda.[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Povučeni su oni veći prodajni nalozi od jučer. Predomisli se?

samo su ih prebacili s aska na bid, na svakome je da za sebe odluči koju stranu zapravo drže.,

kada “treba” rasti nabildaju ask a kada se očekuje pad pojačaju bid kako bi spriječili veči pad i eventualno nešto pokupili na bidu.,uglavnom nema “jake” opozicije i kontra struje koja bi “protestirala” i promjenila nešto u odnosu snaga.,

ovo če kad-tad morat eksplodirati a do tad ostaje šetnja 10 kn gore pa isto toliko dole.,ovisno o očekivanjima svakoga od burzovnih igrača savršeno je vrijema za skupljanje ili polaganu prodaju.,situacija je več relativno dugo čisti x no netko če sigurno poentirati prije ili kasnije.,

Hugh

Pogledaj danas malo bdi, crvenilo, panamaxi opet rone, a to nije dobro za AP, propade još jedna godina, daleko je navodna 2016.
Nije nagovor na kupovinu ili prodaju dionica.

@cxy … pogledaj malo pravu stvar…

http://finance.yahoo.com/quotes/NMM%2CNM%2CSB%2CPRGN%2CSBLK%2CSHIP%2CBALT%2CFREE%2CDRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

…. ali kao što kaže kormilar , no interesso za brodare… neki drugi put….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Falco

Nažalost panamaxi opet rone, prošle godine bili su oko 6000, sada su 7000 i nešto, padnu li opet na 6000 i nešto to je onda opasno, dionica je prošle godine zaronila na 195.
Nije nagovor na kupovinu i prodaju dionica.

Kada bi se predložilo i usvojilo delistiranje sa ZSE malim dioničarima bi se moglo platiti 50 kn po dionici i čao đaci game is over. 50 kn je fer cijena. I sve po zakonu.

Zašto se dopuštaju ovakvi postovi?!
Čovjek proda i onda mlati bezveze.[emo_ooooo]

Drago mi je da su konačno počeli capeovi padati, to sam i predviđao zbog visoke cijene željezne rude. Inače sam optimist glede likvidnosti, interesa trenutno nema, ali vjerujem da će se pojaviti na cca 200,00 kn. Ipak su brodari dugoročno ulaganje koji donosi gubitak imaocima, a nakon nekoliko godina bi moglo ili ne bi moglo biti dobiti. [emo_palacd]

@cxy … pogledaj malo pravu stvar…

http://finance.yahoo.com/quotes/NMM%2CNM%2CSB%2CPRGN%2CSBLK%2CSHIP%2CBALT%2CFREE%2CDRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK?

Vani opet zelenilo za poludit.,drys za par dana narasto 20%

Drago mi je da su konačno počeli capeovi padati, to sam i predviđao zbog visoke cijene željezne rude. Inače sam optimist glede likvidnosti, interesa trenutno nema, ali vjerujem da će se pojaviti na cca 200,00 kn. Ipak su brodari dugoročno ulaganje koji donosi gubitak imaocima, a nakon nekoliko godina bi moglo ili ne bi moglo biti dobiti. [emo_palacd]

Ajde Vranjo ne bulazni, dionica je već bila na 200 kuna, čak i niže, trgovanje je bilo tehničko ko i sad osim što je u dva tri navrata pbz skrbnik mamio uzdahe kupnjom više tisuća komada. Ol ne vidiš da su svima zamašćene face od pustih bureka. Generalno prometa će biti jedino kad ovo dođe na onih mojih famoznih 1000 kuna. To je sigurna cijena za “investitore”. Ovo je na granici provalije. Sad se svi analitičari isčuđavaju di su i zašto pobjegli investitori. Eto ti primjer Craiga, jadan se povukao čim je gubitak smanjio na od 70 na 50 posto, povukao lovu i kupio stan a otad mu nekretnina pala barem 20 posto. Takvih je mnogo i više se neće vratiti. I sam je rekao da su na ZSE bikovi krepali. Nešto se pokušava ali nema odziva, nema. Kad se vozim na A1 čini mi se kao da je samo za mene građena i osjećam se ko šeik. Dan je bio naporan idemo u krpe. [emo_ooooo][emo_ooooo][emo_ooooo]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

New Report

Close