Dakle zakasnio sam jednu sekundu, evo cijene 320 kn. Rekao sam jučer do 16 a evo danas na otvaranju odmah. Fulao 1 ( jednu ) sekundu.[emo_palacg][emo_palacg]
evo cijene 320 kn
Ako je suditi po trendovima na US burzama, nešto se naveliko mrda, mora se priznati.
rastu već nekoliko dana. čitajući članke analitičara par dana unatrag, dosta optimizma .
nekako mi u zadnjih tjedan,dva plovimo suprotno od brodara vani.,da nismo na zse, reko bi čovjek da tu nešto ne štima.,[emo_vrtimise][emo_vrtimise]
Kad mi krenemo Ameri će reć: Da smo barem na ZSE.[emo_palacg][emo_smijeh][emo_palacg]
Dakle zakasnio sam jednu sekundu, evo cijene 320 kn. Rekao sam jučer do 16 a evo danas na otvaranju odmah. Fulao 1 ( jednu ) sekundu.[emo_palacg][emo_palacg]
Lojtra,kolika ce danas biti najveca cijena?…
kad ce nove novogradnje,zna li netko,pregovaraju li?makalu,mozda ti nesto znas?
Možda odgovore znaju ovi što se polako naslaguju na bidu.
bdi danas +4.
ameri danas u pre-marketu blago crvenilo, pretpostavljam lagana korekcija za ono jučer . u svakom slučaju i dalje bullish.
do 620,65 kn na asku 615 dionica.,izgleda više nego fer cijena s obzirom na trenutačno raspoloženje brodara vani zadnjih dana.,uz fer cijenu i količina je pristojna,ask nije šupalj.,međutim kupnje nema.,zašto?,neznam.,možda je odgovor u tome da mali ulagači uglavnom nemaju para a veliki igrač ili igrači imaju i para i vremena a i nema nikog da im pomrsi račune i natjera ih da plate više.,
Sad će na drugima, pa i na ATPL dionici biti malo mira i stagnacije dok se ne “odvrti” Dalekovod.
međutim kupnje nema.,zašto?,neznam.,možda je odgovor u tome da mali ulagači uglavnom nemaju para a veliki igrač ili igrači imaju i para i vremena a i nema nikog da im pomrsi račune i natjera ih da plate više.,
Nedostatak ozbiljne kupnje generalno je glavni problem na ZSE, rekao si svu istinu u zadnjoj rečenici. Mirovinci će morati spašavati državu u monetizaciji autocesta,a konkurencije za kupnju na ZSE nemaju, šteta. Kao voda u pustinji trebaju nam 2-3 jaka IPO (npr.CROS, HPB i ACI) da novi klinci “ulete” na tržište kapitala, jer osjeća se zamor materijala kod postojećih investitora.
Ipak, držim da će FI 3Q radi sezonskog karaktera poslovanja hotela u vlasništvu ATPL pozitivno iznenaditi, ukupni gubitak će biti manji od planiranog.
Makalu
Što to znači ukupni gubitak manji, to je opet gubitak, do kada, panamaxi se vratili nazad, problem su novogradnje u ovome sektoru.
Pozdrav.