Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Ako i danas BDI zazeleni bit će to već nešto.
coal sektor cini se botomira..mozda se nesto pocne pozitivno odvijati…nemam atpl ,,za sad ..
prodat ću ti ja na 400
kt… @ 320 kn treba slomit i zadrzat ..onda mozemo pricati o 400kn ,budem ja odradio tih 70-80 kn ,,ne brini..
Čemu veselje ovdje bdi ispod 1000 bodova već duže vrijeme, a bio je preko 10000 bodova, godinama vozite u minusu, ukratko nalazite se u opasnome sektoru.
Makalu
osobne diskvalifikacije zadrzi za sebe a ovdje pisi o atpl,kuzis?
Gorgija
Bulettin izlazi u srpnju pa ce se tada nesto doznati o preostala 2 panamaxa.
Negativna perspektiva za dry bulkere ove godine. Jači rast kapaciteta od potražnje, posebno panamaxa. Uglavnom, ništa novo. Neka raste još dok ima “malo vitra”. Držim fige da dogura bar do 360 kn gdje je navodno “timunjer” na moju preporuku prodao, jer ako krene pad, bit će trka prema pojasu za spašavanje. Mislim naravno na one koji se mogu spasiti, neki moraju ostati na brodu poput posade sa Black Pearl-a iz “Pirata s Kariba”. Prepoznat će se onaj na kojega mislim.[emo_smijeh][emo_palacg][emo_palacd]
Spot rates to remain low short-term, negative for dry bulk firms
Wednesday, 19 June 2013 | 00:00
Panamax rates are expected to be hit the hardest this year, with new deliveries amounting to 20% of existing capacity estimated by Pareto back in February. While this is most applicable to Panamax rates, other shipping classes will also be negatively affected as lower Panamax rates will attract customers away from using Supramax and Capesize vessels.
http://www.hellenicshippingnews.com/News.aspx?ElementId=46daa524-6a63-4887-8b92-a84c7b46c273
Gorgija
nigdje nema info o isporukama preostala 2 ice panamax-a a moja procjena je
-AP KONAVLE u rujnu 2013.
-AP PELJEŠAC početkom 2014.
Baltic Dry-indeksen stiger nye 3,4 prosent til 995 poeng onsdag.
Capesize 10.306 dollar (+ 10,1 prosent)
Panamax 7.240 dollar (+ 1,9 prosent)
Handysize 8.035 dollar (+ 0,5 prosent)
Supramax: 9.510 dollar (+ 0,7 prosent)
All time high for Baltic Dry er fortsatt på 11.793 poeng, satt 20. mai 2008. Laveste notering kom 31. juli 1986 og var på 554 poeng.
šta bi Cape-u da svaki dan skoro milju $ raste?? po 10tak %?
Ovo grabi velikim koracima.
http://www.dryships.com/pages/report.asp
predikcije za ove rezultate cape-ova su bile na reportu prije cca 2 mjeseca , craig je govorio da to ništa ne znači. e moj craig …..
A kad dođe FI onda će dionica rasti jer su gubici manje pod očekivanih, dionica rasti jer su gubici manje pod očekivanih,dionica rasti jer su gubici manje pod očekivanih,dionica rasti jer su gubici manje pod očekivanih,dionica rasti jer su gubici manje pod očekivanih,dionica rasti jer su gubici manje pod očekivanih,dionica rasti jer su gubici manje pod očekivanih,… [emo_smijeh]