Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 4.900 | 100 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
pa zašto kupuješ kad dionica nevalja :)) čekaj na 100-200 :)))
sad smo izgleda svi kupovali prošli tjedan po ispod 300, kad je naznaka da će rasti,, a ono prometa bilo manje nego u kafiću
Ovo se nije odnosilo na atpl nego ovu drugu što je Kormilar nadiže. Pa trebao bi to razumjeti, nisi li i ti rekao da ATPL čekaš niže, a sad je porasla. Ja čekam nešto drugo u “čeki” i imam kako se vidi bolje izglede.[emo_smijeh][emo_palacg]
ajde vrančesko podijeli sa ostalim kolegama te tajne …neće te ništa koštat, a onda ćeš se njima iskrcavat….
ajde vrančesko podijeli sa ostalim kolegama te tajne …neće te ništa koštat, a onda ćeš se njima iskrcavat….
Nema nikakvih tajni falcone, sve je javno i transparentno, samo nije ovo tema za rasprave o drugim dionicama. Jedino Kormilar to nadiže, a onda meni nema druge nego da mu odgovaram. Uostalom rekao si da nemaš više casha, da si sve dao za atpl. Evo vidim da si i jedan dobar članak na hellenic shippingu propustio objaviti, bolje da se toga držimo i ontopic rasprave.[emo_palacg]
High capacity growth remains a problem for dry bulks
http://www.hellenicshippingnews.com/News.aspx?ElementId=6b65e570-b61e-4ae1-a083-94d5e04f4a49
Imam je ja poprilično, a rekao sam da je čekam ako netko odluči prodavati na nižim razinama,, nije zaglavu da kupujem i dižem si cijenu, kad će poslje netko opet poklopit naniže,, pomalo vrag odnia i prešu
Što niko ne objavljuje BDI?
Baltic Dry Index (BDI) +37 962
CAPE-ovi porasli 1.084 USD u jednom danu?
Makalu,ne makaluj.
Jerkovic,veliki dionicar i predsjednik nadzornog odbora je rekao na radiu da su SVE 4 ICE-CLASS PANAMAX NOVOGRADNJE UGOVORENE PRIJE PUNO VREMENA PO JAKO DOBRIM TIME CHARTER UGOVORIMA I DA UGOVORI POCINJU TECI TEK NAKON PREUZIMANJA BRODOVA A 2 ICE PANAMAXA JOS NISU PREDANA!!!!
Dođi tamo na temu pa nešto napiši
Bolje da ne dođem, kolaps u dva dana samo da zinem.[emo_palacd][emo_palacd]Uživaj
Makalu,ne makaluj.
Jerkovic,veliki dionicar i predsjednik nadzornog odbora je rekao na radiu da su SVE 4 ICE-CLASS PANAMAX NOVOGRADNJE UGOVORENE PRIJE PUNO VREMENA PO JAKO DOBRIM TIME CHARTER UGOVORIMA I DA UGOVORI POCINJU TECI TEK NAKON PREUZIMANJA BRODOVA A 2 ICE PANAMAXA JOS NISU PREDANA!!!!
Nemam pojma detalje, ali znam da su 4 broda u najmu za ruse lani imala vozarinu over 20000 (čak neki kažu do 23000) i to je zasluga kap.Kulaša i Uprave ( u to vrijeme mnogi su brodari iz konkurencije ne birajući sredstva željeli minirati taj deal ali nisu uspjeli), dok će ove godine to biti od 11000-12000. Ostatak tvog posta ne zaslužuje komentar, vidi se da si na Vi sa temom, čitaj i uči.
Vidiš meni su svojedobno profesionalci rekli ulaži u vodu i hranu, poslušao sam ali ne pišem tamo jer sam na Vi sa temom, ali nije zabranjeno zaraditi na tim dionicama. Kužiš što ti hoću reći?
taj koji kupuje stvarno je "velik" igrač jer ukupni jučerašnji promet je jadnih 333 komada
[/quote]
jučer još jadnijih 284 komada… očito nitko ne želi skupo kupovati ATPL na 300 kn, svi čekaju prava pojeftinjenja za šoping…kad dođe na 200 kn, možda vam se i ja pridružim [emo_cool]
coal sektor cini se botomira..mozda se nesto pocne pozitivno odvijati…nemam atpl ,,za sad ..
taj koji kupuje stvarno je "velik" igrač jer ukupni jučerašnji promet je jadnih 333 komada
[/quote]
jučer još jadnijih 284 komada… očito nitko ne želi skupo kupovati ATPL na 300 kn, svi čekaju prava pojeftinjenja za šoping…kad dođe na 200 kn, možda vam se i ja pridružim [emo_cool]
[/quote]
dal al je problem šta nitko ni ne prodaje ozbiljnije, ja sam se postavio ispod 300 i jako malo se uspije uhvatiti, sve kilavo, po par komada, al tko zna možda se nađe netko tko će je i prodavati po tim vrijednostima da nas sve zadovolji koji je čekamo na 100-200-300,
a pogotovo sad kad uđemo u EU kad se otvori slobodan protok novca i kapitala, stvarno me zanima tko će prodavati da bi eventualno, možda???? uhvatio niže, taj očito ne radi sa svojim dionicama i novcem,, jedino si može prebacit sa nekog službenog na privatni račun i tako nema kontrole niti ozbiljnih sankcija, pa ako radiš u nekom fondu imaš slobodne ruke za pobrat med 🙂