ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 09:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
4.900
100
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pa zašto kupuješ kad dionica nevalja :)) čekaj na 100-200 :)))
sad smo izgleda svi kupovali prošli tjedan po ispod 300, kad je naznaka da će rasti,, a ono prometa bilo manje nego u kafiću

Ovo se nije odnosilo na atpl nego ovu drugu što je Kormilar nadiže. Pa trebao bi to razumjeti, nisi li i ti rekao da ATPL čekaš niže, a sad je porasla. Ja čekam nešto drugo u “čeki” i imam kako se vidi bolje izglede.[emo_smijeh][emo_palacg]

ajde vrančesko podijeli sa ostalim kolegama te tajne …neće te ništa koštat, a onda ćeš se njima iskrcavat….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

ajde vrančesko podijeli sa ostalim kolegama te tajne …neće te ništa koštat, a onda ćeš se njima iskrcavat….

Nema nikakvih tajni falcone, sve je javno i transparentno, samo nije ovo tema za rasprave o drugim dionicama. Jedino Kormilar to nadiže, a onda meni nema druge nego da mu odgovaram. Uostalom rekao si da nemaš više casha, da si sve dao za atpl. Evo vidim da si i jedan dobar članak na hellenic shippingu propustio objaviti, bolje da se toga držimo i ontopic rasprave.[emo_palacg]

High capacity growth remains a problem for dry bulks

http://www.hellenicshippingnews.com/News.aspx?ElementId=6b65e570-b61e-4ae1-a083-94d5e04f4a49

Imam je ja poprilično, a rekao sam da je čekam ako netko odluči prodavati na nižim razinama,, nije zaglavu da kupujem i dižem si cijenu, kad će poslje netko opet poklopit naniže,, pomalo vrag odnia i prešu

Što niko ne objavljuje BDI?

Baltic Dry Index (BDI) +37 962

CAPE-ovi porasli 1.084 USD u jednom danu?

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Makalu,ne makaluj.
Jerkovic,veliki dionicar i predsjednik nadzornog odbora je rekao na radiu da su SVE 4 ICE-CLASS PANAMAX NOVOGRADNJE UGOVORENE PRIJE PUNO VREMENA PO JAKO DOBRIM TIME CHARTER UGOVORIMA I DA UGOVORI POCINJU TECI TEK NAKON PREUZIMANJA BRODOVA A 2 ICE PANAMAXA JOS NISU PREDANA!!!!

Dođi tamo na temu pa nešto napiši

Bolje da ne dođem, kolaps u dva dana samo da zinem.[emo_palacd][emo_palacd]Uživaj

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Makalu,ne makaluj.
Jerkovic,veliki dionicar i predsjednik nadzornog odbora je rekao na radiu da su SVE 4 ICE-CLASS PANAMAX NOVOGRADNJE UGOVORENE PRIJE PUNO VREMENA PO JAKO DOBRIM TIME CHARTER UGOVORIMA I DA UGOVORI POCINJU TECI TEK NAKON PREUZIMANJA BRODOVA A 2 ICE PANAMAXA JOS NISU PREDANA!!!!

Nemam pojma detalje, ali znam da su 4 broda u najmu za ruse lani imala vozarinu over 20000 (čak neki kažu do 23000) i to je zasluga kap.Kulaša i Uprave ( u to vrijeme mnogi su brodari iz konkurencije ne birajući sredstva željeli minirati taj deal ali nisu uspjeli), dok će ove godine to biti od 11000-12000. Ostatak tvog posta ne zaslužuje komentar, vidi se da si na Vi sa temom, čitaj i uči.
Vidiš meni su svojedobno profesionalci rekli ulaži u vodu i hranu, poslušao sam ali ne pišem tamo jer sam na Vi sa temom, ali nije zabranjeno zaraditi na tim dionicama. Kužiš što ti hoću reći?

a jel ima kakvih info kada će konačno te dvije ice novogradnje? ili bar kada će novi bilten?

…taj koji kupuje, ima vijesti o rastu BDI – prije svih nas….tko bi to mogo biti?

taj koji kupuje stvarno je "velik" igrač jer ukupni jučerašnji promet je jadnih 333 komada
[/quote]

jučer još jadnijih 284 komada… očito nitko ne želi skupo kupovati ATPL na 300 kn, svi čekaju prava pojeftinjenja za šoping…kad dođe na 200 kn, možda vam se i ja pridružim [emo_cool]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje, niti za kupoprodaju dionica ili drugih financ.-instrumenata!

coal sektor cini se botomira..mozda se nesto pocne pozitivno odvijati…nemam atpl ,,za sad ..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

…taj koji kupuje, ima vijesti o rastu BDI – prije svih nas….tko bi to mogo biti?

taj koji kupuje stvarno je "velik" igrač jer ukupni jučerašnji promet je jadnih 333 komada
[/quote]

jučer još jadnijih 284 komada… očito nitko ne želi skupo kupovati ATPL na 300 kn, svi čekaju prava pojeftinjenja za šoping…kad dođe na 200 kn, možda vam se i ja pridružim [emo_cool]
[/quote]

dal al je problem šta nitko ni ne prodaje ozbiljnije, ja sam se postavio ispod 300 i jako malo se uspije uhvatiti, sve kilavo, po par komada, al tko zna možda se nađe netko tko će je i prodavati po tim vrijednostima da nas sve zadovolji koji je čekamo na 100-200-300,

a pogotovo sad kad uđemo u EU kad se otvori slobodan protok novca i kapitala, stvarno me zanima tko će prodavati da bi eventualno, možda???? uhvatio niže, taj očito ne radi sa svojim dionicama i novcem,, jedino si može prebacit sa nekog službenog na privatni račun i tako nema kontrole niti ozbiljnih sankcija, pa ako radiš u nekom fondu imaš slobodne ruke za pobrat med 🙂

New Report

Close