ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A moraju biti spekulanti. Opcenito je nelogicno da cijena manje-vise prati jednu tako volatilnu varijablu. Tu se vise treba namjestit prema nekom dugorocnom prosjeku.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

kaj ćemo sad o tome da je atpl 2004e bila 20kn? [rolleyes] a što se tiče ovoga što si napiso za drys prije mi se čini da neki vide Boga u atpl! [lol]

ne vide Boga u ATPL već u kešu
[yawn]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ko ..ebe ATPL
[proud]

Je Deimos, reci to spekulantima (svi smo mi spekulanti!).

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

ovako je Drys izgledao prije tocno godinu dana:…..

A 29.11.2007 – 130,97 $$
10.01.2008. – 59,63 $$

Dakle u nekih 40 dana Jazovka [bye]

Ne zaboravite i da ti americki mrski spekulanti imaju stop-loss naloge. Nisu ni oni blesavi. Kad krene dolje, kompjuteri si medjusobno prodaju [lol]

Ne zaboravite i da ti americki mrski spekulanti imaju stop-loss naloge. Nisu ni oni blesavi. Kad krene dolje, kompjuteri si medjusobno prodaju [lol]

pa deimos, što uradi od sebe, crni sine?
[sealed]

deimos:

pa deimos, što uradi od sebe, crni sine?
[sealed]

U svezi glede cega?

sakai: ” ovako je Drys izgledao prije tocno godinu dana:….. ” A 29.11.2007 – 130,97 $$ 10.01.2008. – 59,63 $$ Dakle u nekih 40 dana Jazovka [bye]

Mislim da je krajnje vrijeme da neko nazove te kineze i objasni im da je sa slavljem gotovo (jest da kineska nova godina pada drugačije….)

Hogar vozi Volvo

febo: ” deimos: ” Ne zaboravite i da ti americki mrski spekulanti imaju stop-loss naloge. Nisu ni oni blesavi. Kad krene dolje, kompjuteri si medjusobno prodaju [lol] ” pa deimos, što uradi od sebe, crni sine? [sealed] ” U svezi glede cega?

kaki ti je to avatar?

febo: ” deimos: ” Ne zaboravite i da ti americki mrski spekulanti imaju stop-loss naloge. Nisu ni oni blesavi. Kad krene dolje, kompjuteri si medjusobno prodaju [lol] ” pa deimos, što uradi od sebe, crni sine? [sealed] ” U svezi glede cega?

ma pusti ga … najeo se sladoleda pa ne zna što priča … pustit će ga do sutra …

I love the Smell of Profits in the Morning

kaki ti je to avatar?

Pa jesam dark horse? [lol]

Nema veze, budem se ja vratio. Cijeli tjedan se moram budit u 7.30, zgazilo me ko FAP zabu… Nije to za mene.

New Report

Close