A moraju biti spekulanti. Opcenito je nelogicno da cijena manje-vise prati jednu tako volatilnu varijablu. Tu se vise treba namjestit prema nekom dugorocnom prosjeku.
kaj ćemo sad o tome da je atpl 2004e bila 20kn? [rolleyes] a što se tiče ovoga što si napiso za drys prije mi se čini da neki vide Boga u atpl! [lol]
ne vide Boga u ATPL već u kešu
[yawn]
Je Deimos, reci to spekulantima (svi smo mi spekulanti!).
ovako je Drys izgledao prije tocno godinu dana:…..
A 29.11.2007 – 130,97 $$
10.01.2008. – 59,63 $$
Dakle u nekih 40 dana Jazovka [bye]
Ne zaboravite i da ti americki mrski spekulanti imaju stop-loss naloge. Nisu ni oni blesavi. Kad krene dolje, kompjuteri si medjusobno prodaju [lol]
Ne zaboravite i da ti americki mrski spekulanti imaju stop-loss naloge. Nisu ni oni blesavi. Kad krene dolje, kompjuteri si medjusobno prodaju [lol]
pa deimos, što uradi od sebe, crni sine?
[sealed]
deimos:
”
”
pa deimos, što uradi od sebe, crni sine?
[sealed]
U svezi glede cega?
sakai: ” ovako je Drys izgledao prije tocno godinu dana:….. ” A 29.11.2007 – 130,97 $$ 10.01.2008. – 59,63 $$ Dakle u nekih 40 dana Jazovka [bye]
Mislim da je krajnje vrijeme da neko nazove te kineze i objasni im da je sa slavljem gotovo (jest da kineska nova godina pada drugačije….)
febo: ” deimos: ” Ne zaboravite i da ti americki mrski spekulanti imaju stop-loss naloge. Nisu ni oni blesavi. Kad krene dolje, kompjuteri si medjusobno prodaju [lol] ” pa deimos, što uradi od sebe, crni sine? [sealed] ” U svezi glede cega?
kaki ti je to avatar?
febo: ” deimos: ” Ne zaboravite i da ti americki mrski spekulanti imaju stop-loss naloge. Nisu ni oni blesavi. Kad krene dolje, kompjuteri si medjusobno prodaju [lol] ” pa deimos, što uradi od sebe, crni sine? [sealed] ” U svezi glede cega?
ma pusti ga … najeo se sladoleda pa ne zna što priča … pustit će ga do sutra …
…
kaki ti je to avatar?
Pa jesam dark horse? [lol]
Nema veze, budem se ja vratio. Cijeli tjedan se moram budit u 7.30, zgazilo me ko FAP zabu… Nije to za mene.