Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
e ovo je bilo baš lijepo, netko svečano obilježio ubrzanje BDI-a istresanjem 61 komada po bidu [emo_zacudjen]
Nikog ovo ne zanima dakle
13 June 2013
Baltic Dry Index (BDI) +26 873
Rates
BCI (Cape index) BPI (Panamax index) BSI (Supramax index)
INDEX 1484 57 833 25 895 No change
SPOT 4 TCE AVG (USD) 6976 676 6637 200 9363 8
YESTERDAY (USD) 6300 6437 9355
YEAR AGO (USD) 3657 8320 10581
Kolega KT1R2 za obeshrabiti neprijatelja to se radi ovako:
Evo za mog druga građevinara Vranju odličnih vijesti. Zauzvrat se nadam jednom pozitivnom linku o brodarima, barem dobru vremensku prognozu za pomorce.
Vaš link …[/url]
Ovo je vijest godine jer bez rasta u Hr neće rasti ni AP sa svim milijardama koje imaju. Vranjo evo čitam na jednom webu da su nekome moljci pojeli ušteđevinu. Ajde vadi lovu iz ormara i kupuj. Danas sam ti rekao da ću ti dati signal.
Meni je u ormaru 200 kuna i 120 Eura. Eto ako me i moljci napadnu nema straha.[emo_smijeh][emo_cool][emo_novac][emo_palacg]
Predsjedniće Kulaš,
naručite nam još barem 4 ovako jeftine novogradnje.Ovoliko jeftine nece biti jos dugo,mozda par mjeseci.To naša firma može izfinancirati bez problema,imamo 188 mil kn po bankama koje se kisele,hoteli su prepuni,zgrada gotova,pa što se čeka?
20-21 mil usd za NOVI ECO BROD!!!!
a brod “Mljet” iz 1983.g.prodali za 20.2 mil usd Losinjskoj,a ona s njim u rezaliste za 3 mil usd.
Nikog ovo ne zanima dakle
13 June 2013
Baltic Dry Index (BDI) +26 873
to su i dalje jako niske razine i realno gledano premali je to rast u odnosu na žestoke padove koji su zatukli BDI na dno na kojem se sad koprca duže vrijeme
Kolega KT1R2 za obeshrabiti neprijatelja to se radi ovako:
KUPNJE (1.181) – ATPL-R-A PRODAJE (4.467) – ATPL-R-A ..promet 0 kn
Zmajki čini mi se da prema Avataru imaš jako loše snove.Možeš li objasniti pobliže tu vrst čudovišta.
Kormilaru, evo što kaže riječ struke. Jasno, čovjek je moj istomišljenik i obrnuto.[emo_palacg]
Tonnage oversupply to overpower other boosting factors in the dry bulk market
http://www.hellenicshippingnews.com/News.aspx?ElementId=a4a199f9-b359-439b-8768-62dd541ec141
Ukratko, skeptičan je prema oporavku 2014., a da će biti slabo do kraja tekuće godine, to je valjda i nama jasno.[emo_bijesan][emo_palacd]
“I could not be very optimistic for the rest of this year”
“I strongly believe that the freight market will remain at similar levels with the usual fluctuations and we might experience slight increases – being part of the fluctuations – but nothing extraordinary. ”
Za 2014: “I wish I could share this view, but being always realistic I am not so optimistic”
Eto, pročitajte tekst i sami da ne bi bilo kao jučer. Ovo su najbitniji citati njegovog osobnog mišljenja.[emo_palacg]
ovog tipa poštujem , ali je previše konzervativan , pred mirovinu je .ovaj business se ostavlja mlađima . ima ovdje još jedna vrlo bitna rečenica koju je izgovorio: …. I could not be very optimistic for the rest of this year, although there are some analysts which are expecting a considerable increase after September.