Baltic Dry Index (BDI) -4 801
Panamax 6113 -63
http://www.dryships.com/pages/report.asp
ps. Kormilaru, hoćemo li doznati koji to skrbnički kupuje ATPL? Pa nije valjda da se radi o neistini, ili kako se još kaže, samo iznosite “svoju istinu”? Matovilka kaže da je to prije 3 mjeseca bilo, ili možda prije 6?
Zaista ne znam, jer nije bilo nikakvog bankrota na atlantskoj.
Nešto slično kao vaš novi sig izvučen iz konteksta gdje me prozivate da sam kupovao IGH 2009. za 2000kn, a po postovima se vidi da sam prodao par mjeseci kasnije za 4000 i napisao da očekujem korekciju. To je bio taj “kraj” koji sam najavio.[emo_smijeh][emo_palacg]
Baltic Dry Index (BDI) -4 801
Panamax 6113 -63
http://www.dryships.com/pages/report.asp
ps. Kormilaru, hoćemo li doznati koji to skrbnički kupuje ATPL? Pa nije valjda da se radi o neistini, ili kako se još kaže, samo iznosite "svoju istinu"? Matovilka kaže da je to prije 3 mjeseca bilo, ili možda prije 6?
Zaista ne znam, jer nije bilo nikakvog bankrota na atlantskoj.
Nešto slično kao vaš novi sig izvučen iz konteksta gdje me prozivate da sam kupovao IGH 2009. za 2000kn, a po postovima se vidi da sam prodao par mjeseci kasnije za 4000 i napisao da očekujem korekciju. To je bio taj "kraj" koji sam najavio.[emo_smijeh][emo_palacg]
Vranjo samo provjeri kada su dva pbz skrbnička u top ten pokupovala 80 000 kom. Ajde pa nam javi. Neznaš prepoznat bitno i to ti je velik problem. Utopljen si u moru sitnica pa ti je zamagljen pogled. Ali zalijepio si se za AP iz samo jednog razloga a kad ga ja napišem moderator me izbriše. Okani se burze, prijateljski savjet. Pozdrav.[emo_palacd]
Vranjo
Orsula i Dubrovnik su isto ice-class.
Orsula je u najmu kod najveceg kanadskog brodara FEDNAV vec dugi niz godina a
Dubrovnik s ostalim ice-class panamax-ima vozi za ruskog kralja ugljena,
iz nove luke UST LUGA i ponekad iz luke RIGA.
Vranjo samo provjeri kada su dva pbz skrbnička u top ten pokupovala 80 000 kom. Ajde pa nam javi. Neznaš prepoznat bitno i to ti je velik problem. Utopljen si u moru sitnica pa ti je zamagljen pogled. Ali zalijepio si se za AP iz samo jednog razloga a kad ga ja napišem moderator me izbriše. Okani se burze, prijateljski savjet. Pozdrav.[emo_palacd]
To što ti moderator izbriše je očito iz opravdanog razloga, jer nema nikakve veze sa ovom temom i brodarstvom. Izbjegavaš protuargumente o brodarstvu i hvataš se za slamke, prvo o tome kako sam ja nekakav urotnik zbog nicka i aluzije na to kako me “netko plaća”, a sad ovo o navodnim gubicima. Odgovorio sam ti na “bez cenzure općenito” gdje je moderator prebacio poruku. Malo bolje pročitaj postove iz 2008. i 20009., jer ovo čupanje iz konteksta je bespredmetno i očajno, na razini dječjeg vrtića.[emo_plazi]
vranjo vrlo kulturno komnicira i ARGUMENTIRANO ,sto je bitno..a vi dugorocni samo pjevate borbene dok vam tisuce komada sipaju na bid…
Što znači ovaj veliki promet i plus na dionici…? Idemo gore…ili ?
Pa sad bi mi bilo i čudno da te netko plaća. Stvoren si da radiš za njih besplatno i još ćeš to duuuugo delati. Želim ti puno sreće ali generalno odabrao si krivu taktiku i zbog vlastitih slabosti i nemoći udaraš glavom o kamen a toga nisi svjestan. AP je posebna firma i ponašaj se prema njoj u najboljoj namjeri, tu nikad nije bilo euforije kao u državotvornim dionicama koje su pumpane ZNA se na koji način pa je mnoge ponijela ta euforija i sad su došli malo pljucati po AP iz samo jednog razloga. Navegavanje je kruh sa sedam kora a dionica AP spada u tu kategoriju pa sa malo poštovanja i obzira tu piši jer vrlo dobro znaš potencijal ove firme koja po ničem ne pripada ovoj močvari. A tvoje pisanje u vrijeme euforije bilo je od euforičnog do deprimirajućeg, tako si barem sam pisao. Laku noć.[emo_ooooo]
Ovdje nikakvo drukanje neće ni podići ni srušiti dionicu, nego pokazatelji, a oni su loši vozarine i novogradnje zato je opasan ovaj sektor.
Zato se ne treba pjeniti ovdje tržište će samo odrediti cijenu.
Rasprodaja jučer puno objašnjava.
Što znači ovaj veliki promet i plus na dionici…? Idemo gore…ili ?
porastom prometa raste cijena. čekamo milijunski promet…
Jethro
Jučer je otišlo iskrcavanjem oko pola milujjna, doďe li do milijuna to će biti super iskrcaj samo pitanje je hoće li biti toliko zainteresiranih.
Jethro
Jučer je otišlo iskrcavanjem oko pola milujjna, doďe li do milijuna to će biti super iskrcaj samo pitanje je hoće li biti toliko zainteresiranih.
No sekirenzi, uvijek u last minutes iskrsne kupac. Tehnika danas radi čuda. Kad se na ribarnici pojavi dobar komad odma gužva i sve ode.