@Craig
a kaj buš ti s toolkom lovom ? Jesi bar malo reinvesting ili su čarapici
i meni dobra na 286, dokupio +30
.. i meni kupija 23 komada
Neki se hvale sa kupljenih nekoliko desetaka komada, a neki se riješavaju nekoliko stotina komada, zašto bježe tko će znati.
kupija 23 komada
znači ode kasica prasica u komade?
Neki se hvale sa kupljenih nekoliko desetaka komada, a neki se riješavaju nekoliko stotina komada, zašto bježe tko će znati.
Prema izvestajima svih ostalih shipping brokera ugovorena cijena novogradnji je 20-21 mil usd,znaci da ti ugovori vec sad vrijede oko 10 milijuna dolara vise.
Tolika zarada a tek su ugovori stupili na snagu.
Od kuda ti ta ideja da vrijede 10 mil USD više, ima neki kupac koji to nudi, pa mi je promakla obavijest na ZSE? U novom platou reportu imaš identičan brod po tonaži, i još piše “eco”, naručen za 21,2 mil USD. Osim toga već je bilo govora o eco brodovima, kako su loše opremljeni i standardizirani. Zato nije zahvalno uspoređivati tu narudžbu s bilo kojom drugom.
Za ice class se slažem da mogu imati nešto veću vozarinu od ostalih, ali pogledajte onda koliko atpl ima starih brodova iz 90-ih, starih blizu 20 godina. Ja sam ih 7 nabrojao: Orsula, Dubrovnik, Oluja, Sveti Nikola, Frauke, Trina i petka koja je prodana i uzeta u najam. Za njih idu veći troškovi, pa se opet sve izravna ako ice class imaju veću dobit. Trebali bi te brodove nekome uvaljati ili još bolje prodati u staro željezo, za opće dobro brodarstva.[emo_palacg]
-600 kom na 365…
U prijevodu 50000 kn u džepu vise , pjevajte vi koliko hoćete 🙂
Imaš u džepu onoliko po koliko si prodao i točka. To što ti je cijena nekretnina pala 50% zadnji mjesec to si onda u plusu. Ovu matematiku ne kužim al ako je za utjehu tješi se, ti si još jedan pobjednik izbora ko sve stranke u Hrvatskoj. A što ti je ulaz bio na 460, a prodao po 365 koliko je to u plusu? 100 x 600 = 60 000 kuna plusa.[emo_zacudjen][emo_smijeh]
Bolje postavi pitanje zašto kupuju npr. skrbnički u top deset. Nekoliko desetak tisuća komada u vrijeme samo što nisu u bankrotu?[emo_zacudjen][emo_naivan][emo_novac][emo_palacg]
Kormilaru, koji skrbnički kupuje? Pogledao sam upravo na skdd i sve je isto kao i zadnja 3 tjedna na moje dionice. 46,14%. Mora da imate informacije iz prve ruke, ili je to ili ono drugo.[emo_palacd]
Kormilaru, koji skrbnički kupuje? Pogledao sam upravo na skdd i sve je isto kao i zadnja 3 tjedna na moje dionice. 46,14%. Mora da imate informacije iz prve ruke, ili je to ili ono drugo.[emo_palacd]
slobodno prevodim da se to se odnosi na velike transakcije u 3/2013 kada je AP bila u “totalnom bankrotu”.