ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 16:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovo jučer se dogodilo jer je EGLE objavio poslovanje s dobiti i zato je dionica porasla nekih 60-ak posto i povela druge brodare za sobom. Kad se spustimo na zemlju, ostvarili su dobit samo zahvaljujući sudskoj nagodbi u njihovu korist sa korejskim chartererom. Inače su iz redovnog poslovanja i dalje poslovali negativno, tako da bi taj rast ostalih trebao splasnuti vrlo skoro ako ne i danas. [emo_palacd]

ATLANTSKA ima 188 milijuna kuna na racunima
a kvartalni gubitak je bio samo 2 mil kn.sto znaci da KULAŠ moze slobodno naruciti jos barem 5-6 brodova u qingshanu,cijena 20-21 mil usd,a na isporuci 2015.g. ce vrijediti minimalno 30 mil usd.

a kvartalni gubitak je bio samo 2 mil kn.sto znaci da KULAŠ moze slobodno naruciti jos barem 5-6 brodova u qingshanu,cijena 20-21 mil usd,a na isporuci 2015.g. ce vrijediti minimalno 30 mil usd.
Niste naveli koliki im je kreditni dug, račun se svake godine sve više topi a kreditno se sve više zadužuju.

Ovo jučer se dogodilo jer je EGLE objavio poslovanje s dobiti i zato je dionica porasla nekih 60-ak posto i povela druge brodare za sobom. Kad se spustimo na zemlju, ostvarili su dobit samo zahvaljujući sudskoj nagodbi u njihovu korist sa korejskim chartererom. Inače su iz redovnog poslovanja i dalje poslovali negativno, tako da bi taj rast ostalih trebao splasnuti vrlo skoro ako ne i danas. [emo_palacd]

koliko mi znamo zatucati dionicu u dno, toliko ameri su umjetnici za drugu krajnost – napuhavanje do besvijesti. cekanje ide dalje. hvala na postu i pojasnjenju.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

TAJA 979
nije problem povecanje kredita od 400 mil kuna kad istovremeno dobijes 800 MIL kuna NOVIH BRODOVA i novu zgradu od 200 milijuna kuna.
Kuzis,tajo?
I jos stara zgrada nema ni kune kredita,a moze se prodat najesen.

lapad, jel ti znaš koliko zarade teškaši dnevno/godišnje?

Ne znam,cak ni priblizno.Znam samo da su u dugorocnom najmu kod firme OXL.ukucaj u google pa ces vidjet.
I kinezi koji su od ATPL kupili 2 ista teskasa su ih dali istom unajmitelju.
Ta 2 su prodana ukupno za 20 mil usd…prije godinu-dvije

je je, da je to takva očita činjenica, ili, naravno, to samo ti znaš? [emo_zloban]

http://www.vecernji.hr/biznis/drzava-daje-poticaj-burzi-prodajom-25-posto-udjela-cak-507-tvrtki-clanak-555417

ovo je vazno za sve dionice, pa otud i za atpl. vise voluimena i više dionica ce svakako dobro doci

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Panamaxi – 170, kako će završiti godina, ako se kupuje budućnost na dionici.

http://www.dryships.com/pages/report.asp

Ne znam,cak ni priblizno.Znam samo da su u dugorocnom najmu kod firme OXL.ukucaj u google pa ces vidjet.
I kinezi koji su od ATPL kupili 2 ista teskasa su ih dali istom unajmitelju.
Ta 2 su prodana ukupno za 20 mil usd…prije godinu-dvije

hvala, da, ne samo da nema indexa za njih, nego nisam uspio nigdje naći ni podatak o dnevnoj zaradi bilo kojeg heavy liftera igdje. ali ako je točno to što kažeš, to znači da su ta dva prodana za po 10-ak milja negdje u isto vrijeme kad je i otprilike jednako stara petka prodana za istu cijenu, pa moguće da imaju tu negdje i slične zarade kao bulkeri.

zadnja cijena za koju sam čuo , a nije oficijelna, je bila 7500 eura mislim da to još traje

New Report

Close