Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Znas li kolega kormilar tko ce kupovati ATPL na 1200 kuna,cuveni investitor u hrvata NB.Reći ce tada koja firma,kolika dobit,a ovako jeftino,pa ovo moja PETROKEMIJA ne moze zaraditi za 100 godina.A nakon njega krece stado njegovih sljedbenika…i ATPL odlazi u nebesa
Činjenica je da je broj dioničara pao i to značajno. Ne druka se crnjava da ljudi ostanu nego da odu. Tako se i dogodilo da je te dionice pokupio PBZ (skrbnički). 2000 dioničara x 40 dionica prosjek = 80 000 dionica koliko oni imaju sada. Današnja promjena sugerira da nisu stali. Samo ove interesira nešto više, mislim da se pod skrbničkim ne krije kolega Inverter već ozbiljan ulagač koji zna što kupuje, kao što i svi mi znamo. A bilo koja persona koja se reklamira kao veliki i pametni ulagač je samo eksponent nečeg većeg što stoji iza njega. Ne nasjedajte na priče i mitove.
samo da dodam da je 3.3.PBZ skrbnički u jednoj transakciji kupio 7.200 kom od nekog tko nije bio u top 10.
ovaj daljnji pad bdia sad je več pomalo razočaravajuć.,
ovaj daljnji pad bdia sad je več pomalo razočaravajuć.,
bolje onda i ne gledaj neko vrijeme, panamaxi neće rasti još najmanje 2 mjeseca, a vjerojatno ni drugi. ali to je već uračunato.
bolje onda i ne gledaj neko vrijeme, panamaxi neće rasti još najmanje 2 mjeseca, a vjerojatno ni drugi. ali to je već uračunato.
[/quote]
ako je i približno tako onda baš i nevjerujem da se to neče odraziti na cijenu atp več da čemo uskoro opet ispod 300.,
lako moguće. ja sam si zato i zabranio veću kupnju do kolovoza. ali iamm neugodan osjećaj da nas ima previše koji mislimo isto. a čini mi se i premalo onih koji bi riskirali i sad prodavali veće količine da bi ih kupili 10-15% jeftinije. ali tko zna, možda opet bude za kupiti ATPL i po 270 [emo_smijesak]
ne volim gledati bdi kad pada, ali po meni to nije meritum stvari. atpl +je dokazala da i u z ovcakve vozarine moze poslovati uz osjetne, ali po stabilnost tvte bezopasne gubitke, ova cijena je cijena atpl pred stecajem. mi svi dovro znamo da je to daleko od istine, treba samo biti strpljiv, pa ce cijena doci na svoje prtave razine. kad kazem strpljiv, mislim godine, dugo jest, ali oporavak atpl nema apsolutno nikakve veze s oporavkom rh, nego globalnim oporavkom. u ovaj potonji vjerujem, u onaj prvi u sljedecih godinu dana ne, kroz dvije ili tri godine mozda neki plusic na bdpu.
oporavak atpl nema apsolutno nikakve veze s oporavkom rh, nego globalnim oporavkom. u ovaj potonji vjerujem, u onaj prvi u sljedecih godinu dana ne, kroz dvije ili tri godine mozda neki plusic na bdpu.
točno, i taj raskorak ima prednosti, ali i opasnosti. prednost je da se sve dok se BDP i grobex ne oporave nitko neće petljati da uvodi porez na kapitalnu dobit. a opasnost je što će to što hrvatskoj ekonomiji bude gore izazivati kod države više apetita, a živimo u vrijeme kada zavist stvara zakone.