ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne smeta me predaja u lipnju , jer Sv.Vlaho može do tada pristojno zaraditi.Ovog časa sigurno zarađuje više od većine Panamaxa ATPL.

Primjer:

Elise D (42,628 dwt, 13/21L, 1985-built) delivery Bremen 13-15 Jan, redelivery Turkey, $60,000 daily.
Eastern Star (28,437 dwt, 13.9L(A), 1997-built) delivery Dunkirk 15-20 Jan, redelivery Turkey, $50,000 daily.

ne me mrzit, ovo su samo vijesti! [lol]

Baltic Dry Index (BDI) -288 8333

i da, znam da su kejpovi najviše pali, da atpl nema toga, ali bojim se da je polako vrijeme da se dugoročne vozarine iskorigiraju il pak opet niš neću kužit! [rolleyes]

nebitno, još se ne vraćam! [cool]

Koliko mi je poznato BDI je dobar i na ovim razinama ..zar ne?[proud]

ne me mrzit, ovo su samo vijesti! [lol] Baltic Dry Index (BDI) -288 8333 i da, znam da su kejpovi najviše pali, da atpl nema toga, ali bojim se da je polako vrijeme da se dugoročne vozarine iskorigiraju il pak opet niš neću kužit! [rolleyes] nebitno, još se ne vraćam! [cool]

Naravno da se ne vracas u ATPL, kad nemas kome prodati KODT,
nema veze kupit cu ja od tebe KODT po 4000, da si pokvarim ulaz [lol] [lol] [lol] [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

ne me mrzit, ovo su samo vijesti! [lol] Baltic Dry Index (BDI) -288 8333 i da, znam da su kejpovi najviše pali, da atpl nema toga, ali bojim se da je polako vrijeme da se dugoročne vozarine iskorigiraju il pak opet niš neću kužit! [rolleyes] nebitno, još se ne vraćam! [cool]

ti se ionako ukrcavaš prema tehničkoj analizi.
a ona sugerira sell.[sealed]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

na 3370 sugerira buy

Još par tjedana patnje dok se Kinezi ne provesele i ne sjete se da moraju završiti puno toga za Olimpijadu……

na 3370 sugerira buy

I ja bih rekao, ako nisam u zabludi[thumbsup]

black11:

na 3370 sugerira buy

I ja bih rekao, ako nisam u zabludi[thumbsup]

yap momentum zavrce prema gore,slow stochastic ce se uskoro preklopit za buy,cci u plavom.Iskreno sutra mirovinci lupaju

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Još par tjedana patnje dok se Kinezi ne provesele i ne sjete se da moraju završiti puno toga za Olimpijadu……

e upravo tako[proud]

Što bi to trebalo trenutno ATPL gurati gore ?
BDI ?
brodari u USA ?

Mene malo plaši ponašanje ATPL u zadnje vrijeme, brodari u USA u ozbiljnoj korekciji…

Meni ponašanje ATPL baš ulijeva povjerenje, čvrsto stoji na ovim razinama dok BDI tone a i ostali brodari… Da nisu mirovinci ulazili čak i na malo višim razinama bio bih zabrinut i odavno bismo dobrano kliznuli dolje, a ovako se osjećam sigurno. Naravno, taj pad bi uzrokovali mali!
E sad, nisam siguran da možemo očekivati neki spektakularan rast kao prošle godine, ali svakako će biti zanimljivo sudjelovati u rastu u drugoj polovici i krajem mjeseca siječnja!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

New Report

Close