Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
@Kormilar
he,he Vi već godinama vičete kako će to brzo na 1000 – a ono bliže xx nego xxxx
Tko zna za jedno 5-10 godina možda pogodite…
Moja prognoza kretanja u idućih 6 mjeseci je lagano mrljavenje do 360-370 možda čak i 400 jer će se stvarat privid zainteresiranosti malih dioničara jer eto vjerovat će se u dobro polugodišnje radi turizma a onda kad dođe trenutak istine plači majko….
ma daj, kako sad 360-370-400? ja bih preko ljeta još kupovao, a ove tvoje cijene bi mi fakat pokvarile prosjek. jesi siguran da nisi mislio 260-300?
@Kormilar
he,he Vi već godinama vičete kako će to brzo na 1000 – a ono bliže xx nego xxxx
Tko zna za jedno 5-10 godina možda pogodite…
Moja prognoza kretanja u idućih 6 mjeseci je lagano mrljavenje do 360-370 možda čak i 400 jer će se stvarat privid zainteresiranosti malih dioničara jer eto vjerovat će se u dobro polugodišnje radi turizma a onda kad dođe trenutak istine plači majko….
ma daj, kako sad 360-370-400? ja bih preko ljeta još kupovao, a ove tvoje cijene bi mi fakat pokvarile prosjek. jesi siguran da nisi mislio 260-300?
[/quote]
Prolazi lagano i ova godina sa ogromnim minusima na vozarinama, ovdje se kraja ne vidi, ovaj sektor je opasan, do ljeta može biti i novo dno.
a mozemo i ovako pogledati , gdje vi vidite taj veliki oporavak vozarina koji bi opravdao npr duplo vecu cijenu atpl od sadasnje?,ja vidim na grafu samo balon koji jos ne potvrdjuje da se potpuno ispuhao ,ispravi me ako sam u krivu ..ali drzi se teme koju sam zapoceo ..
došlo je do oporavka vozarina AP
[/quote]ok.mozes li mi obrazloziti taj oporavak vozarina ? ravnas se po bdi index grafikonu ili je nesto drugo ? ja osobno jos ne vidim rastuci trend na grafikonu
http://www.4-traders.com/BALTIC-DRY-INDEX-5343408/technical_analysis-full/
[/quote]
Što si se zasitio bureka kolega? Prvo kupi pa će ti biti objašnjeno. Ti bi da ti netko garantira da će na 2000 a i da opet ne padne na 200. E to ne može. Ovdje ti nema po netjacima i rodijacima. Ovo je burza.
Koja igra najprvo prebacivanje na asku, pa onda na kraju istovaranje po bidu ako se skupi, samo problem je što je tanak bid, a mogao bi biti još tanji.
Ovdje vidim da se radi spisak dobri želja, samo što su vozarine nemilosrdne prolazi lagano i ova godina ovdje za 1 do 2 godine može biti stvarno opasno ako ne doďe do oporavka vozarina.
Kolega što mislite o dionici Luke Rijeka? Neki pišu tamo da je to dionica budućnosti. Znate li nešto o tome?
cxy2012
Jedino si jučer zaboravio vidjeti da je istovarivanje po bidu bilo od strane dvojice igrača sa zanemarivom količinom dionica. Onaj prvi je čekao da proda na 350 i koju kunu. Kad je vidio da to neće ići, istresao se po ne bitno manjih 340 i koju kunu postavljenu na bidu. Onaj drugi, kojeg slobodno možemo nazvati naivnim drhtavcem je potom isto prodao nekoliko komada po 330 i koju kunu misleći valjda da je krenulo stihijsko istresanje. Već jučer, a naročito danas mu je jasno da je napravio glupost jer se danas uredno kupuje po 340 i koju kunu.
Toliko o trejderskoj vještini ulagača koji misle da sada treba prodavati.
cxy2012
Jedino si jučer zaboravio vidjeti da je istovarivanje po bidu bilo od strane dvojice igrača sa zanemarivom količinom dionica. Onaj prvi je čekao da proda na 350 i koju kunu. Kad je vidio da to neće ići, istresao se po ne bitno manjih 340 i koju kunu postavljenu na bidu. Onaj drugi, kojeg slobodno možemo nazvati naivnim drhtavcem je potom isto prodao nekoliko komada po 330 i koju kunu misleći valjda da je krenulo stihijsko istresanje. Već jučer, a naročito danas mu je jasno da je napravio glupost jer se danas uredno kupuje po 340 i koju kunu.
Toliko o trejderskoj vještini ulagača koji misle da sada treba prodavati.
Kolega bid je tanak nema naivnih, plaćati nešto po 70 posto po većoj cijeni ne ide, ova dionica i sektor previše su rizični.
[/quote]
ja ako želim kupiti nekoliko stotina komada sigurno neću na BID staviti, čekam dovoljnju količinu na ASKU i tras sve odjednom, meni u tom trenutku 5 kuna ne znači ništa…ionako kad kupujem očekujem da će rasti a ne krivudati po cijeni kupnje…no kod nas dnevnim trejderima lipe znače gablec…
http://www.dryships.com/pages/report.asp
Panamaxi 7948 (minus 31).
Roni i dalje, a godina prolazi, a neki i dalje pričaju bajke.
Gosparski ICE PANAMAX INDEX je na duplo vecim razinama.Rekao KULAS na radiu da imaju 6 dobrih dugorocnih ugovora.
Koja emisija i na kojoj postaji? Hvala.