Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
citajuci komentari cini mi se da g.baboon piše dosta realno,mislim da poznaje dobro brodarsko tržište i da ga treba pratiti.
Izraelski investitor ulaze u golf na srdju 1.milijardu eura ili 7 milijardi kuna.a u sto bi u Dubrovniku mogao uloziti 2.milijardu eura? ili 7 milijardi kuna,oko 4000 kn…ma puno je to,ne bi on dao toliko…
@Zmajki
Naravno da ih trpaju i trpat ce dok ne utrpaju sto su kupili po 255…
A onda slalom i sve ispocetka samo ce dokup bit puno nizi…
A da bi neko zaradio neko mora popusit
Craig,
to je ciljano i vrlo bezobrazno spušteno na 200, isto kao što će sad pomalo to dizati do razine što im bude odgovarala za iskrcaj. Zna se tko su kraljevi na ZSE (mirovinci etc.), pogledaj malo što će se događati i događa sa ACI. Rezultat je isti, uvijek će pušiti mali a uzimati veliki igrači. Burza nije osmišljena za one što nemaju lovu, već za one što imaju višak love, kužiš?
Meni se cini da nitko od vas ne zna kamo ovo ide i to iz razloga sto i ne postoje neki ozbiljniji pokazatelji za neki rast nedavne vijesti koje i jesu i nisu bile bas nesto posebno opet su digle dionicu…
neki se mozda sada mozda iskrcaju i pricekaju novi pad…
Pitanje je sto ce biti iducih tjedana i mjeseci kada vjesti nece biti a ova dionica je među onima koje su najviše rasle …hoce li se ispuhati
tko zna ..lutrija ..biti ce ovdje para jednog dana ali ne tako skoro ..samo do onda tko zna gdje sve moze zavrsiti..Mene osobno zanima ali ja bih jeftinije dali ce biti tko zna .. ionako sada nemam para ..Pozdrav vlasnicima
Ne kuzim ovu ekipu koja stalno tvrdi da slijedi iskcaj, pretovar, iskipavanje i slicno.
Koji su to igraci kojima se na ovoj razini isplati iskrcavti ATPL?
Po koliko su to oni kupili, gdje i koliko da bi imali racunicu sada prodavati?
(Tu ne racunam ove koji daytrade-aju)
ja apsolutno kužim tu ekipu.,od zadnje korekcije koja je išla sve do 280 kn več su ispušili 50-70 kuna rasta po današnjim cijenama trgovanja a u narednim danima taj če iznos još više rasti tako da im sada sigurno nije lako zbog propuštene zarade a bit če im vjerovatno još i teže.,
Craig prvo si trebao to naučiti a onda ulagati, a ti si prvo uložio a onda naučio i sada držiš katedru o skijanju na burzi. Nego reci ti nama dal da kupimo ili da čekamo ili da prodamo? Koja je tvoja prognoza kretanja dionice u slijedećih 6 mjeseci? Ne šalim se mislim ozbiljno.[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
@Kormilar
he,he Vi već godinama vičete kako će to brzo na 1000 – a ono bliže xx nego xxxx
Tko zna za jedno 5-10 godina možda pogodite…
Moja prognoza kretanja u idućih 6 mjeseci je lagano mrljavenje do 360-370 možda čak i 400 jer će se stvarat privid zainteresiranosti malih dioničara jer eto vjerovat će se u dobro polugodišnje radi turizma a onda kad dođe trenutak istine plači majko….
Craig, eto vidiš kako se i sa tobom može, od 200 je skočila na 400, a znaš da burza nikad ne daje realnu cijenu a to znači da može na 50 ili na “mojih” kak ti veliš 1000 za jedno 5-10 godina i ja bi bio zadovoljan. Nego koliki si stančić kupio, jel gospođa zadovoljna?[emo_cool]
Ovdje vidim da se radi spisak dobri želja, samo što su vozarine nemilosrdne prolazi lagano i ova godina ovdje za 1 do 2 godine može biti stvarno opasno ako ne doďe do oporavka vozarina.
Gle, prva transakcija pa po asku.
Ovdje vidim da se radi spisak dobri želja, samo što su vozarine nemilosrdne prolazi lagano i ova godina ovdje za 1 do 2 godine može biti stvarno opasno ako ne doďe do oporavka vozarina.
došlo je do oporavka vozarina
došlo je do oporavka vozarina
[/quote]ok.mozes li mi obrazloziti taj oporavak vozarina ? ravnas se po bdi index grafikonu ili je nesto drugo ? ja osobno jos ne vidim rastuci trend na grafikonu
http://www.4-traders.com/BALTIC-DRY-INDEX-5343408/technical_analysis-full/