ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 01:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovaj tjedan ćemo testirati 400.. bid je izgubio živce

Ne placa kineski skver u novcu penale atpl nego joj smanjuje konacnu cijenu broda.
npr.cijena ova zadnja dva ICE CLASS PANAMAXA je bila 32 mil usd a konacna ce biti mozda 25-28? zbog ogromnih kasnjenja.

Meni izgleda da se sprema prekrcaj 340 – 350 kn!!!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

možeš misliti….samo neka se bid još malo digne pa da vidiš kad krene kipanje po njemu

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Meni izgleda da se sprema prekrcaj 340 – 350 kn!!!
i to zesci prekrcaj…samo bid je preslab za istresanje

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

možeš misliti….samo neka se bid još malo digne pa da vidiš kad krene kipanje po njemu
[/quote]

je, je..zato je momak sa 350 kom i pobjegao s aska.. [emo_smijeh] sad čekamo i ovog na 369 sa 420 kom da shvati da daje prejeftino..neki ovdje nikada neće shvatiti da burza nije šablon

A vidi postotaka,
A vidi prometa,
A vidi entuzijazma

[/quote]
može i tako. ali, ak se skuplja, ne skuplja se na brzinu. aj ti kupi 1000 komada odjednom pa će ti prosjek biti 500 kn.

Ne bih htio griješiti dušu, ali čini mi se da je ovo u narednom razdoblju najbolja investicija na ovoj našoj zse. Ovakve nagle promjene cijene nabolje, uz skokovito povečanje prometa na to ukazuju.

Nikako da da bid navuče za istresanje, prozirna igra.

cxy2012 @
Nema tu namjere nikakvog istresanja, nego gomilanja dionica. Zar je to tako teško shvatiti?
Naprosto zato što bolja budučnost dolazi.

ma to su ovi šta su se sad iskrcali iz ht-a, petrokemije i drugih sličnih naletjeli tu na temi na one vozarine iz 2008 pa su si izračunali dobit na tim vozarinama i sad ne pitaju za cijenu jer valjda ionako ne misle prodavati ispod 15.000 [emo_zloban]

New Report

Close