Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
He,he ako se obistine najave gradnje Pelješkog mosta a hoće jer strani kapital lobira (pa nisu za badav kupovali zemljišta tamo 🙂 )letit će perje kod građevinara…
Ovo baniranje stvarno nije u redu stavim link s stranica hellenicshippinga i bana me se – zar admin ima dionice atpl-r-a ha,ha….
[/quote]
Čekaj ti stvarno misliš da će naši građevinari pokupiti posao na svjetskom natječaju za koji će većinu novca dati EU fondovi :))))
Iako imam i dionice građevinara, ne vjerujem da će dobiti nešto posebno, možda mrvice, i to sigurno neće biti dodatnih troškova, 3x farbanja tunela i tako, kako se inače popravljala krvna slika dogovorenog posla
He,he ako se obistine najave gradnje Pelješkog mosta a hoće jer strani kapital lobira (pa nisu za badav kupovali zemljišta tamo 🙂 )letit će perje kod građevinara…
Ovo baniranje stvarno nije u redu stavim link s stranica hellenicshippinga i bana me se – zar admin ima dionice atpl-r-a ha,ha….
Ako građevinari kao sektor ne stoje dobro, nisu ni brodari u zavidnoj situaciji.
[/quote]
hoće, apsolutno. a neki neće ni vidit most , jer su već očerupani….
[/quote]
[/quote]
hoće, apsolutno. a neki neće ni vidit most , jer su već očerupani….
[/quote]
Nisu ni brodari kao ni građevinari u zavidnoj situaciji voze sa minusima i jedni i drugi i tako do kada.
cxyz
otvori temu brodari i gradevinari pa tamo pisi,ponavljaj svoje recenice
a i moderatoru bi to bilo pametnije,da ga tamo prebaci
I tako je neki dan netko pisao da to opet ide prema 200 kuna.
Kolega na ovoj dionici nikad ne znate kuda će,ako si uprava podijeli po 400 dionica kao prije “kak ti za zasluge ” što mislite gdje će to završiti bila je i onda na 400,kupovalo se tuklo po asku i gdje je završila a dolazi ljeto a zna se da onda je trend pada.
Daleko je još do ljeta. A ovo ljeto je ipak i datum 1. srpnja 2013. godine. Ne neke druge godine. Ove godine.
Ja mislim da dolaze bolja vremena za ovu dionicu. I to bez obzira na to podijelila si Uprava dionice ili ne podijelila.
koliko su vozarine danas ?