ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

razlika između bida i aska je čak 20 kuna.,evidentno je da trenutno nema večih igrača jer se igraju na ht-u.,čim tamo igranka završi evo njih nazad na bidu koji je bio čak i puno jači u padu i pri očekivanju jako loših rezultata koji se nisu ostvarili, tako da nevidim razlog za nedostatak kupnje ni sad kada situacije izgleda puno bolje.,uz to reports platou izgleda vrlo dobro po vozarinama.,

mislim da nije problem u BIDU već na ASKU …naime nemoguće je kupiti veću količinu bez značajnog podizanja cijene…
[/quote]
Nije problem ni u bidu ni u asku nego u nedostatku zainteresiranih, zbog niskih vozarina i čekanja "ako bude oporavak 2015/2016" to je glavni problem plus strah od brzog rušenja na 190 nešto.

Vidjeli smo nedavno kako su je brzo srušili sa 370 na 280 i nešto.Ovdje kad nastane bežanija nema se milosti, upravo zbog neizvjesnosti i minusa sektora u kojem se dionica nalazi.
[/quote]

bez brige…svi vi koji ovdje danima trubite o propasti brodarstva ste najviše zainteresirani jer tko normalan troši vrijeme prateći nešto što smatra smećem i neprerspektivnim ulaganjem?
mene uopće ne muči neizvjesnost…naprotiv siguran sam u dobru zaradu
[/quote]

slažem se kolega. nije mi jasno što ovdje danima rade sa nama luzerima ?[emo_namigusa]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

točno, Craig. najbolje ti je poć u ingru, tamo ti je najbolja situacija.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

evo malo teksta za sve luzere ovdje :

http://www.hellenicshippingnews.com/News.aspx?ElementId=114cbb1b-8920-4111-8270-33a206dafc90

razlika između bida i aska je čak 20 kuna.,evidentno je da trenutno nema večih igrača jer se igraju na ht-u.,čim tamo igranka završi evo njih nazad na bidu koji je bio čak i puno jači u padu i pri očekivanju jako loših rezultata koji se nisu ostvarili, tako da nevidim razlog za nedostatak kupnje ni sad kada situacije izgleda puno bolje.,uz to reports platou izgleda vrlo dobro po vozarinama.,

mislim da nije problem u BIDU već na ASKU …naime nemoguće je kupiti veću količinu bez značajnog podizanja cijene…
[/quote]
Nije problem ni u bidu ni u asku nego u nedostatku zainteresiranih, zbog niskih vozarina i čekanja "ako bude oporavak 2015/2016" to je glavni problem plus strah od brzog rušenja na 190 nešto.

Vidjeli smo nedavno kako su je brzo srušili sa 370 na 280 i nešto.Ovdje kad nastane bežanija nema se milosti, upravo zbog neizvjesnosti i minusa sektora u kojem se dionica nalazi.
[/quote]

bez brige…svi vi koji ovdje danima trubite o propasti brodarstva ste najviše zainteresirani jer tko normalan troši vrijeme prateći nešto što smatra smećem i neprerspektivnim ulaganjem?
mene uopće ne muči neizvjesnost…naprotiv siguran sam u dobru zaradu
[/quote]koliki ti je ulaz atpl ,ako nije preosobno pitanje,,obzirom da pjevas borbene jos od 700 kn ,hvala

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

U ovome sektoru je slično kao i na graďevinarima, dug oporavak, mnogi trpe ogromne gubitke koji su ulazili na puno većim razinama i sad bi htjeli nazad, samo problem je što je sektor u problemima,vozarine novogradnje,minusi do kada i tko će izdržati tko neće otići u bankrot.

koliki ti je ulaz atpl ,ako nije preosobno pitanje,,obzirom da pjevas borbene jos od 700 kn ,hvala
[/quote]

slabo pratiš forum kolega, puno duže sam ja ovdje…još češ se naslušati borbenih, štoviše mislim da ćeš mi se i ti pridružiti u tom pjevu prije ili kasnije…

koliki ti je ulaz atpl ,ako nije preosobno pitanje,,obzirom da pjevas borbene jos od 700 kn ,hvala
[/quote]

slabo pratiš forum kolega, puno duže sam ja ovdje…još češ se naslušati borbenih, štoviše mislim da ćeš mi se i ti pridružiti u tom pjevu prije ili kasnije…
[/quote]aha znaci stanje je s gore od 700 ..rado se pridruzim u pjevu samo neka se atpl ispuse kako treba…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

He,he ako se obistine najave gradnje Pelješkog mosta a hoće jer strani kapital lobira (pa nisu za badav kupovali zemljišta tamo 🙂 )letit će perje kod građevinara…
Ovo baniranje stvarno nije u redu stavim link s stranica hellenicshippinga i bana me se – zar admin ima dionice atpl-r-a ha,ha….

Evo najnoviji sažetak iz kojeg se vidi da im je bolje se ne baviti turizmom jer je čak i Korf zabilježio gubitke unatoč većem broju noćenja.

3.5.2013 9:11:00 | Autor/Izvor: NN/Lider/Presscut
Gubitak 1. kvartala tri je puta manji nego u istom lanjskom razdoblju. Većina gubitka (8,2 milijuna kuna) proizlazi iz gubitka hotela, a gubitak pomorstva iznosi 2,4 milijuna kuna. Ukupni prihodi su 113,4 milijuna kuna (+8,8 posto).

He,he ako se obistine najave gradnje Pelješkog mosta a hoće jer strani kapital lobira (pa nisu za badav kupovali zemljišta tamo 🙂 )letit će perje kod građevinara…
Ovo baniranje stvarno nije u redu stavim link s stranica hellenicshippinga i bana me se – zar admin ima dionice atpl-r-a ha,ha….
[/quote]

hoće, apsolutno. a neki neće ni vidit most , jer su već očerupani….

[/quote]
Dobar si Craig, zalijepio si se za AP, bolje otvori Auto školu, to ti sad ide…[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Na zse je tako napeto da igram tetris…[emo_smijesak]

eh... da mi je emigrirati

New Report

Close