Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Trebat će B-netu pojačat presjek kabela kad počne lov na dionicu AP. Sadašnji presjeci neće biti dovoljni da izdrže ta opterećenja. Zasad je ask samo tehničke prirode, a ovo malo burekdžija će biti pregaženo u dvokoraku. Ima li tko što protiv?[emo_palacg][emo_cool][emo_palacg]
Nije mi jasan prekid od utorka,s obzirom da su privatni korisnici normalno koristili Internet.
Ovi što ih se šiša po 340, kada ih društvo dobro natrpa, imati će priliku prodati po staroj cijeni.
Samo čini mi se da je malo kandidata za šišanje samo na račun toga da je minus manji od očekivanog te da firma neće u stečaj, ali je ,potrebno čekati do 2015,2016,pa vozarine, pa novogradnje do kada.
@ Kormilar
Ja nemam ništa protiv iako sam vrlo zadovoljan sa ovakvim presjekom kablova B-neta. Sve radi brzo i pouzdano. I neograničeno.
jedva čekam Bulletin, da pročitamo što će mali od kužine kuhati na novim brodovima
jesmo to iskipali danas ? [emo_plazi]
neznam koliko je ovo pametan potez s brodovima… pa ako netko najavljuje oporavak trzista 2016 recimo,logicki da ce se svi tempirati i naručiti brodove za to razdoblje i tako ništa od oporavka… premalo je brodara propalo i dok ne propadnu neki veći i povuće za sobom i banku koja ga financira(onda će malo pametnije davati rizične kredite) neće se vozarine lako oporavit. ispada da što su vozarine manje,da firme imaju sve više novaca i naručuju sve više brodova. Samo do kada..vidit ćemo…
razlika između bida i aska je čak 20 kuna.,evidentno je da trenutno nema večih igrača jer se igraju na ht-u.,čim tamo igranka završi evo njih nazad na bidu koji je bio čak i puno jači u padu i pri očekivanju jako loših rezultata koji se nisu ostvarili, tako da nevidim razlog za nedostatak kupnje ni sad kada situacije izgleda puno bolje.,uz to reports platou izgleda vrlo dobro po vozarinama.,
danas u điru cape-ovi.
BDI +11
BCI +436
danas u điru cape-ovi.
BDI +11
BCI +436
A niste naveli da je Panamax index u minusu
nisam , jer su danas u điru cape-ovi.