ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 20:06
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kad bi cijena dionice ovisila o potezanju linija po grafu svi bi bili bogati. [emo_smijeh]

Kad bi cijena dionice ovisila o potezanju linija po grafu svi bi bili bogati. [emo_smijeh]

Moraju se ljudi pravit pametni…
znaju oni pogodit koliko i moja baka od 90 godina….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Niti jedna krivulja (tehnička analiza) ne može pretpostaviti da će netko iz tko zna kojeg svojeg razloga odlučiti prodati sve svoje dionice (izvjesnu veću količinu) čime ju ruši ne obazirući se na tehničke analize. Također je moguće da netko (izazvan nekim svojim razlozima) odluči kupiti veću količinu čime ju diže. I opet ne obazirući se na tehničke analize, cijena će odraditi svoje. Na ovako plitkom tržištu kao što je ovo naše TA zaista ne znače baš ništa. U Americi možda da, ali niti tamo sa velikom vjerojatnošću, jer bubne li kakva nenadana vijest za neku firmu, dionica leti gore-dolje bez obzira na TA.

@CoRot2em
Ste odradili stop loss?

a vidim i fundamentalisti ne prolaze puno bolje..krcali se znalci na 500-700 kn jer je to super podcijenjeno,i pljus 50-70% minus..[emo_beztona]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@ Craig
Nema potrebe. Ima potrebe samo još dokupiti nakon izvješća.

izgleda da je ovdi okrenuo fortunal, pametni su se iskrcali na vrime

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

@CoRot2em
Samo polako budite strpljivi i fino ćete sebi spuštat prosjek ulaska

http://www.zse.hr/default.aspx?id=45138

novi brodovi

ugovorena gradnja 4 nova broda…[emo_novac]

eh... da mi je emigrirati

http://www.zse.hr/default.aspx?id=45138

bravo 4 nova ,a koliko ce ih poslat u rezalište da rgd dobije krvnu sliku dobru

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close