Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Vani se opet zelene. Što su te vozarine što postamo svaki dan samo za RH?[emo_mrgud]
http://finance.yahoo.com/
Meni se čini da mnogi ne misle čekati izvješće,mislim da to jasno govori kamo cijena ide.
Ja sam davno prodao jer ionako nije bilo nikakvog razloga za rast sa 240 kuna osim loših rezultata.
Bio sam iznenađen kada je počela rasti pa sam pričekao i uzeo zaradu na 350.
Moja teorija je da su ovo pumpali fondovi ili fond i onda kada je
prodao dionice vama odonda slijedi pad
ovdje je svasta moguce,,osobno mislim da ce tesko ispod 200,,ako i posluju s gubitkom ali malo manjim dionica moze u plus….
atpl se lomi, ameri ne hebu živu silu….
[/quote]
moje je mišljenje da se sada formira obrazac koji će omogućiti da jesen dočekamo na duplo večoj razini od trenutne…živi bili pa vidjeli [emo_cool]
[/quote]
interesantno da nitko nece to ovdje spomenut , bar 20 % to vidi isto, formiranje desnog ramena eventualno još malo dole cca do 270 +/- 5 kn , malo vrtimo oko toga polako gore proboj na cca 360 i gore prema 550 a tu negdje su i gapići, nemora bit ali meni prilično ljepo izgleda ta formacija
ali svako neka po svom
Tomo7
Ovdje će vozarine i novogradnje odrediti dno.
Tako da će u slučaju velikih gubitaka moguće dno biti veće od zadnjega.Pozdrav.
@tomo7
da prema 550 kn 🙂 ….
Ako se dionica održi poviš 150 do kraja polovine iduće godine bit će super…
[/quote]
moje je mišljenje da se sada formira obrazac koji će omogućiti da jesen dočekamo na duplo večoj razini od trenutne…živi bili pa vidjeli [emo_cool]
[/quote]
interesantno da nitko nece to ovdje spomenut , bar 20 % to vidi isto, formiranje desnog ramena eventualno još malo dole cca do 270 +/- 5 kn , malo vrtimo oko toga polako gore proboj na cca 360 i gore prema 550 a tu negdje su i gapići, nemora bit ali meni prilično ljepo izgleda ta formacija
ali svako neka po svom
[/quote] stavi graf ..da vidimo
ali svako neka po svom
to je samo jedan od mogućih scenarija. jedini gap koji se treba popuniti je onaj od 1/2013 na tjednom grafu, a treba se popuniti prema dolje, ako već govorimo o gapovima. formiranje tvog obrasca traje od 2011. godine. i kad (i ako) probije 360, trebat će puno mjeseci proći da dođe na 550. naravno pod uvjetom da se poklopi puno faktora.
šanse za to su jednake kao da dobijemo i double bottom ili neku drugu negativnu formaciju. prema tome do 550 će puno proći, možda i do 2015. a prije toga može se ponoviti i 190 razina. smjer će odrediti buduće poslovanje i rezultati.
Kolega INVERTER, zaboravite crni scenarij.
Možemo uskoro očekivati razine na 400 i više.
A sad idemo do 270kn (tu negdje) i gotovo podanje. [emo_smijeh]
Nije to nikakvo viđenje, nego samo krivulja dosadašnjeg kretanja cijene dionice.
Viđenje bi bilo da si stavio i predviđenu i uvjerljiviju krivulju za svibanj.