ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 22:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

valjda je bilo dosta 6 godina padanja, tko do sada nije prolupao i sve rasprodao sad može se samo relaxirat i zaboravit sve na par godina
Gledaju kako dionica pada 6 godina, a ti "utješiš" s još nekoliko godina čekanja. Dionica je u padu, zabava završena.
[/quote]

Zabava će tek početi za pola godine i vjerujem da će potrajati neko vrijeme[emo_palacg]

Evo tu Vam u članku od neki dan sve lijepo piše! Bolje ne voziti, nego voziti sa gubitkom. U biti gubitak je ili vozio ili nevozio.[emo_beztona]
http://www.seebiz.eu/na-suhom-vlasnici-brodova-sve-cesce-odbijaju-manje-profitabilne-robe/ar-59218/

Evo tu Vam u članku od neki dan sve lijepo piše! Bolje ne voziti, nego voziti sa gubitkom. U biti gubitak je ili vozio ili nevozio.[emo_beztona]
http://www.seebiz.eu/na-suhom-vlasnici-brodova-sve-cesce-odbijaju-manje-profitabilne-robe/ar-59218/

🙂
svojedobno sam iznio potrebu za osnivanjem transportnog kartela. tko neće u njega, ćebovanje. tko vozi za kikiriki – ćebovanje. čini se da je iz du.peta konačno u glavu došlo.

@Jethro
Bilo bi zanimljivo istražit koliko Kina prati s poticajima svoje brodarske firme, svi se čude zašto se vozi za kiriki a s druge strane kineski brodovlasnici s bijednim vozarinama + poticaj od države vozaju s profitom..
Ako je to posrijedi nikakakav kartel neće pomoć ….

Craig ti si za one jucerašnje likove plišani medo,mene je stvarno bilo strah.Ako su i oni dionićari atlpa ,ne piše nam se dobro.Teško mi je prihvatit činjenicu da je atlp pala na tako niske grane…[emo_vrtimise]

eh... da mi je emigrirati

@volovcica
he,he da novi korisnik – prije bih ja rekao stari ali prerano ušao [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Evo jedan link da potkrijepimo onu tvrdnju o nelojalnoj konkurenciji:
http://online.wsj.com/article/SB10001424127887324595904578116702590372508.html

Zna li netko izracunati vrijednost hotelsko-turisticko-zgradarskog sektora atlantske plovidbe?…i 4% luke dubrovnik,45% softverske firme LAUS…?a sve to posluje s dobiti ove godine.
Da se ovaj dio Atlantske izdvoji u posebnu kompaniju da li bi na burzi vrijedio barem 400 kn po dionici?na zse,ne na svjetskim burzama.

vozarine za panamaxe i dalje ubrzavaju, do petka imamo novi maksimum za 2013. a baš negdje u petak bi i dionica mogla na 300 ako se nastavi ovaj sentiment, baš praktično [emo_namigusa]

Ovo više nije normalno, opet 2 % danas vozarine rastu a dionica u crvenom!!! A ništa ako nastavi padati i ja ću se predbilježiti na bidu i to svim snagama.

Dionicari bi se trebali udruziti i dati prijedlog upravi da se firma podijeli na dva dionicka drustva:
ATLANTSKA-brodovi i
ATLANTSKA-hoteli,nekretnine,udjeli u d.o.o.-ima
Svaki dionicar bi postao dionicar DVIJE odlicne firme,a samo ova druga bi na burzi vrijedila vise nego sada ATPL-R-A.
Ajmo dionicari,probudite se!!!

@Lojtra
Da 2 % posto rast [emo_smijeh][emo_smijeh]
Ulagače zabrinjava ovo:

Rusko gospodarstvo moglo bi kliznuti u recesiju

Vidjet ćemo kad se pad sirovina ukalkulira u BDI koliki će biti rast [emo_smijesak]

New Report

Close