ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 20:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kad je cijena zlata dobro rasla, dionice su padale. sad kad zlato pada, dionice bi trebale biti proporcionalne tome … ajmo vidit …..

to je razmišljanje pučkoškolca….pa zar ne vidiš da SVE pada – zlato, nafta, srebro, DAX, S&P itd.????
[/quote]

ja sam ti pučkoškolac…. zato tako i razmišljam[emo_smijeh]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@inverter, vidio sam.odlično!

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@domach1984
Novac će otići u socijalu da se kupi još par godina socijalnog mira…
Gospodo uvjeren sam da ćemo biti svjedoci propasti još jednog društvenog uređenja, samo se nadam da ćemo izbjeći ono što inače prati takve manifestacije jer inače se vraćamo robnoj zamjeni.
Zamislite atpl-r-a jedno jaje 🙂

@domach1984

Gospodo uvjeren sam da ćemo biti svjedoci propasti još jednog društvenog uređenja, samo se nadam da ćemo izbjeći ono što inače prati takve manifestacije jer inače se vraćamo robnoj zamjeni.

Nope.

China consumer spending kad se pokrene doma budete vidjeli svjetskog rasta ekonomije na par godina(pogotov proizvodnih nacija iz EU i ostatka svijeta prema Kini), naravno, prije svjetskog pada neviđenih razmjera.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Panamaxi i dalje luduju…3. dan zaredom čini mi se…a tako će biti najmanje do kraja 3. mjeseca, onda mala stanka, pa opet rast.
http://www.dryships.com/pages/report.asp

@domach1984

Da, vidjet ćemo propast društvenog uređenja, ali samo ovdje u Europi. Ovdje će se horde valjati ulicama i ulaziti u stanove, bankomati neće davati novac a policije više neće biti. Cash ti ni u madracu neće biti siguran, a kamoli na banci ili u nekretnini ili u biznisu. Ali Europa je već sada ionako samo sve nebitniji truli ćošak svijeta koji raste. Evo i panamaxi ti danas ubrzavaju.

Panamaxi i dalje luduju…3. dan zaredom čini mi se…a tako će biti najmanje do kraja 3. mjeseca, onda mala stanka, pa opet rast.
http://www.dryships.com/pages/report.asp

da, svakako, do kraja 3. mjeseca sljedeće ili preksljedeće godine?

nešto su se danas ušutili oni koji redovno ovih dana postaju brodare , evo da ne zaustavimo tradiciju:

http://finance.yahoo.com/quotes/NMM%2CNM%2CSB%2CPRGN%2CSBLK%2CSHIP%2CBALT%2CFREE%2CDRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK?

kada će ovaj po 1.01 kn kupiti 250 komada ?

16.4.2013 9:48:00 | Autor/Izvor http://www.banka.hr
Cijena zlata u ponedjeljak je zabilježila najveći dnevni pad u posljednjih 30 godina, što je novi znak globalnog usporavanja i straha da bi labava politika središnjih banaka mogla potaknuti inflaciju, piše Wall Street Journal.
Ovo je najveca glupost koju sam čula,cijena zlata pada jer se oporavlja globalno gospodarstvo.Smišljaju naćin kako da jeftino pređu u vrijednosne papire.Dioničari atpla nemojte im prodavati jeftino…[emo_namigusa]

napokon da i zlato počinje padati,da se i ta balončina ispuše,,

@domach1984

Craig ti si prolupao od ATPL, vidi kakvo je ljepo vrijeme vani, odi uživaj pusti neka ATPL raste/pada šta gubiš oči po cijele dane na monitoru,,

kupi tucet kokica pa kad dođe ATPL na to jedno jaje možeš kupiti sve njihove brodove i na njima uzgajati kokice poslje,, a ako cijena poraste i dalje možeš pojesti ta jaja 🙂

valjda je bilo dosta 6 godina padanja, tko do sada nije prolupao i sve rasprodao sad može se samo relaxirat i zaboravit sve na par godina

valjda je bilo dosta 6 godina padanja, tko do sada nije prolupao i sve rasprodao sad može se samo relaxirat i zaboravit sve na par godina
Gledaju kako dionica pada 6 godina, a ti “utješiš” s još nekoliko godina čekanja. Dionica je u padu, zabava završena.

New Report

Close