ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 18:06
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://finance.yahoo.com/quotes/DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol/view/v1 dobro se roni [emo_vrtimise]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Tu su bar neki valovi na grafikonu….i to je nešto, onima koji znaju trgovati…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

http://www.business.hr/burza/usporavanje-gospodarskog-rasta-kine-ohladilo-trzista

Evo još malo….
http://liderpress.hr/biznis-i-politika/svijet/kina-srusila-cijene-sirovina/
Ovo je koma situacija oni koji su izašli na 370 mogu zapalit sviću na kamenitim vratima jer očito imaju anđela čuvara…
Pitanje više nije hoče li gore već gdje je novo dno – ako se se nastavi ova kaktaklizma s vozarinama može lako atlanska poljubit xx razine….

Craig..
sutra će izaći novi članci sa suprotnim razmišljanjima, pa koliko dugo si na burzi? Članci i služe tome da takvi kao ti gube na burzi. Nekad i ja. Ali sad sam već desetu godinu na burzi….

@ Craig
Malo-pomalo si se pretvorio u običnog drukera. Po ovim krivuljama brodara se baš i ne vidi neki grozan pad. Ali čovjek valjda (subjektivno) vidi ono što želi vidjeti, a ti bi sada crvenilo. Osim toga, koliko je za vidjeti na atpl i nema baš neke opakije rasprodaje. Sve je u okvirima sitnog postotka i sitnog prometa.
Ne kažem da i meni nebi pasalo da zaroni ispod 300 kuna, ali opet gledano s druge strane cijena je ionako toliko ispod cijene da bi to stvarno bilo nerealno.
No vidjet ćemo.

16.4.2013 9:48:00 | Autor/Izvor http://www.banka.hr
Cijena zlata u ponedjeljak je zabilježila najveći dnevni pad u posljednjih 30 godina, što je novi znak globalnog usporavanja i straha da bi labava politika središnjih banaka mogla potaknuti inflaciju, piše Wall Street Journal.
Ovo je najveca glupost koju sam čula,cijena zlata pada jer se oporavlja globalno gospodarstvo.Smišljaju naćin kako da jeftino pređu u vrijednosne papire.Dioničari atpla nemojte im prodavati jeftino…[emo_namigusa]

eh... da mi je emigrirati

kad je cijena zlata dobro rasla, dionice su padale. sad kad zlato pada, dionice bi trebale biti proporcionalne tome … ajmo vidit …..

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ovo nije uobičajna kriza bojim se da će proć dosta godina da bi se situacija popravila, svaki 4 mladi čovjek u EU je nezaposlen u Španjolskoj i Italiji svaki 2, Kina zbog recesije gubi tržišta, USA štanca dolare ko WC papir…
Sve u svemu nema posla i bojim se da je to predigra za nešto puno gore…

kad je cijena zlata dobro rasla, dionice su padale. sad kad zlato pada, dionice bi trebale biti proporcionalne tome … ajmo vidit …..

to je razmišljanje pučkoškolca….pa zar ne vidiš da SVE pada – zlato, nafta, srebro, DAX, S&P itd.????

hvatanje za slamku ha? jesi vidio jucer usa brodare ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

to je razmišljanje pučkoškolca….pa zar ne vidiš da SVE pada – zlato, nafta, srebro, DAX, S&P itd.????
[/quote]

Mislim da je na tragu istine, ako sve pada, novac dobije na vrijednosti, a pošto FED i Japanska Narodna Banka printaju tone novca(FED oko 600 tona mjesečno po novčanice od 100 bucksa) sumnjam da novac može dobiti na vrijednosti.

Dakle, novac iz zlata negdje bude otisao.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close