Sad i ti ko Vrancisko, ima li netko na ovom forumu a da vjeruje u oporavak sektora na temelju “provjerenih” a ne Erste analiza Pramac-Krma. Npr. Erste piše o AP i pejsta sliku kontenjeraša[emo_zacudjen][emo_namigusa][emo_zacudjen]
Ali evo jedan dobar link koji puno govori o našem tržištu kapitala i tko u stvari drma njime.
Vaš link …
Kormilar ti stvarno nisi znao da Erste kad piše analize ne šalje slike medijima?
Kormilar ti stvarno nisi znao da takve analize obrađuje novinar?
Kormilar ti stvarno nisi znao da novinar nije kriv za postavljenu sliku kao ni za naslov članka?
Kormilar ti stvarno nisi znao da te slike rutinski i obično ne razmišljajući niti provjeravajući stavlja xy, najvjerojatnije slabo plaćeni informatičar?
Kormilar, jel ti to nas…?
Kormilar@ 1000 kn velis ..pa 400 kn velis ..spustas target malo prenaglo [emo_zacudjen] sto ce rec?
zašto bi i bila navala kad ni bdi još nije počeo značajnije rasti.,a uz to na asku do 350 kn ima 100- tinjak dionica pa se nema ni na šta navalit.,a pošto vidim da vi očiti znate kakva je perspektiva dajte to podjelite s nama forumašima.,
i pnmxi počeli ponovo rasti, suprmx min.gubitak. lijepo.
neki su ljuti sto se odbilo toliko nakon onog istresanja na cca 317..
za utjehu,pametnnjakovici koji su to napumpali do 350 i vise ce bit depresivni ako vec nisu
pitanje-ako je toliko perspektivna ,zasto ONOLIKO OBILATO ISTRESANJE NA CCA 317-GDJE SU BILI KUPCI TADA? KOLICINA JE LIJEPIH BILO A I “JEFTINIH”?
vidimo se na 240…sto prije toce bit veci i jaci odbijanac gore [emo_plazi]
sto kasnije to ce dublja bit depresija i zaron-do 200? ispod?
neki su ljuti sto se odbilo toliko nakon onog istresanja na cca 317..
za utjehu,pametnnjakovici koji su to napumpali do 350 i vise ce bit depresivni ako vec nisu
pitanje-ako je toliko perspektivna ,zasto ONOLIKO OBILATO ISTRESANJE NA CCA 317-GDJE SU BILI KUPCI TADA? KOLICINA JE LIJEPIH BILO A I "JEFTINIH"?
vidimo se na 240…sto prije toce bit veci i jaci odbijanac gore [emo_plazi]
sto kasnije to ce dublja bit depresija i zaron-do 200? ispod?
netko je obilato i kupovao.
a sad, ako gore, super, ako dole, opet super, ima se nešto za dodatno uletit.smatram da oni koji su je kupovali na cca 200 , da će ostati u arhivi ove dionice kao jedni od najboljih ( i najsretnijih !) kupaca .2015. je previše daleko, do tada će se puno toga ovdje dogoditi, na pozitivno, naravno.
kupci su na tim vašim razinama istresanja pokupili u 2 dana cca 3500 dionica.,dakle kupnje je bilo.,neka druga teza možda?.,
Sad i ti ko Vrancisko, ima li netko na ovom forumu a da vjeruje u oporavak sektora na temelju "provjerenih" a ne Erste analiza Pramac-Krma. Npr. Erste piše o AP i pejsta sliku kontenjeraša[emo_zacudjen][emo_namigusa][emo_zacudjen]
Ali evo jedan dobar link koji puno govori o našem tržištu kapitala i tko u stvari drma njime.
Vaš link …
[/quote]
hm, ne kužiš moj sarkazam 🙂 eh,
pa naravno da vjerujem da je ovo super kompanija, šta god ekipa ovdje pisala, u biti što više piše negativnosti to sam uvjeren da je još bolja,,, a sad dali ćemo na 400 ili nazad na 200? svejedno mi je, na 200 ću imat priliku kupiti puno više komada neko na 400, al definitivno se ne prodaje dok se ne oporavi, pa trajalo to 5-10 godina :)) ovo mi je bolja investicija nego nekretnina, a za nju ne gledaš svaki tjedan koliko vrijedi, nego imaš za zlu netrebalo, pa nek se nađe
Sad i ti ko Vrancisko, ima li netko na ovom forumu a da vjeruje u oporavak sektora na temelju "provjerenih" a ne Erste analiza Pramac-Krma. Npr. Erste piše o AP i pejsta sliku kontenjeraša[emo_zacudjen][emo_namigusa][emo_zacudjen]
Vaš link …
[/quote]
hm, ne kužiš moj sarkazam 🙂 eh,
pa naravno da vjerujem da je ovo super kompanija, šta god ekipa ovdje pisala, u biti što više piše negativnosti to sam uvjeren da je još bolja,,, a sad dali ćemo na 400 ili nazad na 200? svejedno mi je, na 200 ću imat priliku kupiti puno više komada neko na 400, al definitivno se ne prodaje dok se ne oporavi, pa trajalo to 5-10 godina :)) ovo mi je bolja investicija nego nekretnina, a za nju ne gledaš svaki tjedan koliko vrijedi, nego imaš za zlu netrebalo, pa nek se nađe
[/quote]
U mom kvotanju su bili slijedeći emovi
[emo_zacudjen][emo_namigusa][emo_zacudjen]
Ja da ne kužim. Pa nisam bjeloglavi sup.[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_palacg]