ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 03:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kakvo veselje jer im je pojačan bid [emo_zacudjen]…
Tek kad se počme pucat po asku ja priznam neki rast do tad je najbolje biti [emo_beztona]
Sem toga je nikako ne gubim s rastom već dobijam – podsječam prodao sam dionice koje sam skupio na 220 (prosjek prodaje 360) – imam još lijepu količinu koju sam nažalost skupljao na 450 i tako postao dugoročni….

…. i još nešto .opet rast na malom prometu ,tako je bilo i nedavno …ako se ovo protegne i slijedeći tjedan …[emo_smijesak]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Zauzimaju se pozicije za idući tjedan jer idemo na novi AT(ovogodišnji mislim).

iz čega si to zaključio? iz ove jadne kupnje? [emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

aha, a sad navijaš za te šta si prodao po najvećoj cijeni 🙂 (pa ti si strašan),,, da ponovo kupiš po 220 🙂 ,, razumjemo te, OK…. sretno,

Vidjet ćemo što će danas reći BDI. U svakom slučaju se čini da ovo neće ispod 300 kuna (kao što rekoh), čak niti nakon FI za prvi kvartal, a do njega ima još manje od mjesec dana. Previše je kupnje u odnosu na prodaju. A vjerujem da se cijena i približi prema 300 kuna, da bi se iznad te cijene naslagali mnogi bidovi. Pa dodatno i ja, makar morao izlaziti iz nekih drugih dionica.

@bugs
220 je skupo kolega na 100-150 bi si možda razmislio, znate rizik je velik…

@ Craig
Malo smo cinični? Ako “misliš” da će pasti na 100 – 150 kuna što onda sad ovima na 320 ne prodaš ono što si kupovao na 450 i poslije kupiš na duplo niže? Dupliraš si količinu dionica i opet te na forumu gledamo sretnog.

Recimo da su te dionice od 450 kn zalog za nekih 6-7 godina….

Opusti se, bit će 450 kuna i prije ljeta. To je samo 50 posto iznad sadašnje cijene, a to nije ništa, ako se krene u kupnju kao u nedavnom naletu. Na ovoj dionici je koncentrirana velika pažnja igrača otkad se KORF zamrznuo, a na DLKV nema novih dobrih vijesti.

… da se ispravim – 40 posto. Samo.

Opusti se, bit će 450 kuna i prije ljeta. To je samo 50 posto iznad sadašnje cijene, a to nije ništa, ako se krene u kupnju kao u nedavnom naletu. Na ovoj dionici je koncentrirana velika pažnja igrača otkad se KORF zamrznuo, a na DLKV nema novih dobrih vijesti.

Sada ćete vi nakon izvjesca na 200 kuna ,ova dionica je umjetno napuhana .Narasla umjesto da je pala jos vise ispod 250 kuna nakon katastrofa izvjesca
Sve sto se ovdje promjenilo je da je svako izvjesce sve gore to sto su mnogi krenuli uzeti brzu zaradu na umjetnom rastu ATPL je proslo
sada samo se malo strpite pa cete vidjeti kada se trajderi iskrcaju kamo ovo ide [emo_palacd]

japan se budi iz sna,možda se sruši režim sjeverne koreje koje bi znacilo da korejski poluotok postaje jedno veliko gradilište,posla za brodare barem 10godina,cijena zlata pada,uskoro ulazak u EU.puno optimističnih vijesti,a ja idalje paranoicna zbog skorašnjeg izviješća za koje unaprijed znamo da nije dobro…koja je granica gubitaka koju atlanska plovidba može podnoijeti.

eh... da mi je emigrirati

New Report

Close