Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
@malibu
ha,ha ne da je ugovoreno već da je čekalo da ugovori
kriv ti je rezime ….. jer već u 2013 je počeo oporavak. sjeti se gdje smo bili 2012.
Na 198 kn – gdje čemo se vratit kad se iskrca ekipa koja je ušla na 255 s 7k kom..
Ma dajte molim Vas, VI ne bi poklonili 200-tinjak kom dionica predsjedniku uprave ako kupujete 7-8 k komada, šišaju nas ovdje fino samo dok neki shvate bit će [emo_beztona]…
??Ajde ti meni prevedio ovo?
were waiting to load Brazilian soybeans
Ti brodovi su ugovoreni i čekaju utovar,pa nije to placa da brod dođe ispred luke,a da nema ugovoren teret
prošli mjesec u toj luci ukrcano preko 50 brodova soje i žitarica
http://www.portodesantos.com.br/esperados.php
U Kini u njihovim brodogradilištima – ljudi čekaju van ograde i nadaju se da će dobit posao – to Vam je čak pisalo u buletinu…Kakava su vremena došla ne bi me čudilo da se i brodovi pozicioniraju u nadi da će dobit ugovor.
Izgleda da ovi što danas kupuju ne mare baš previše koliko ima novogradnji, koliko će ih biti i koja je godina oporavka.
Koliko ja vidim, kupuju. Prosječna 323,24, a jučer 319,59 kn. Istina, dug je još dan, ali taj dan može donijeti i osjetno zelenilo. Na 316 kn se napravio otpor i jučer i danas.
Craig je svoje prodao, jer je MISLIO da će ispod 300, sad ga brinu novogradnje i nezaposleni Kinezi. Možda sam baš od njega i kupio poneku dionicu, ako jesam, zahvaljujem, bit će uskoro za rekbu
Veča je bedara kad si u cashu, a dionica raste, nego kad si u dionici, a ona pada.
P.S: Naravno, jer kad pada, trebaš samo čekati da dođe do preokreta, no kad je nemaš a ode gore vjerojatno je ni nikad nećeš imati ni zaraditi ništa.
Na 198 kn – gdje čemo se vratit kad se iskrca ekipa koja je ušla na 255 s 7k kom..
Ma dajte molim Vas, VI ne bi poklonili 200-tinjak kom dionica predsjedniku uprave ako kupujete 7-8 k komada, šišaju nas ovdje fino samo dok neki shvate bit će [emo_beztona]…
[/quote]
previše si siguran u neke stvari.
šiša me jedino frizerica .tvoj slučaj ne znam ….