Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
kormilar moze tvoje ocitovanje? …ATPL pala 20% sto da radimo …hvala
Najlošija vijest je da si ti Craig prodao svoje dionice, a cjelo vrijeme govorio kako kupuješ jer da te nije briga za male oscilacije kad znaš da je firma odlična. Sad ti smeta cijena žitarica. To zbilja nije lijepo od tebe. Ljudi su se oslanjali na tvoje procjene koje si trubio sustavno.
nikako se ne valja oslanjati na bilo cije procjene, ni moje ni vase ni craigove. hvala bogu, svi smo na internetu, 95 posto informacija nam je svima dostupno u stvarnom vremenu. u tih 95 ubrajam i ovaj forum, gdje ima vrijednih doprinosa, ali na kraju svatko za sebe sam odlucuje, pogotovo sto svatko raszuman nakon par mjeseci ovdje lako moze razluciti drukere od ljudi koji nesto znaju ili barem neki stav zastupaju
Najlošija vijest je da si ti Craig prodao svoje dionice, a cjelo vrijeme govorio kako kupuješ jer da te nije briga za male oscilacije kad znaš da je firma odlična. Sad ti smeta cijena žitarica. To zbilja nije lijepo od tebe. Ljudi su se oslanjali na tvoje procjene koje si trubio sustavno.
A trebao je samo registrirati još par nickova i sa starim ostati dosljedan…[emo_palacd] U svakom slučaju njegove dionicu su sad u sigurnim rukama.[emo_palacg]
@Kormilar
Više mi je to licemjerno -otvarat nove nickove…
Ne isključujem da ste me vi natrpali na 450 jer kako sami kažete ovo je vaša struka- ako vi niste znali prije 2 god. što se sprema tko je onda znao..
Na 450-500 kn kn ste mi govorili kako je ovo super prilika i sad vidimo gdje smo….
Razmahala se rasprava. Dobro je.
Prodaja je po par komada. Promet nikakav. A kad je raslo, kupovalo se puno više.
A ako BDI zazeleni? I onda će biti prometa?
Craig da imam 46 500 [emo_euro][emo_euro][emo_euro] dao bi ponudu za kupnju AP. Dakle bio bi spreman platiti 500 kuna po dionici svim zainteresiranima. Ako bi uspjelo imao bi 50%+1 dionicu i firma bi bila moja. Što da ti drugo velim. Samo se bojim da ne bi skupio ni 5% a kamoli 50. Ti bi naravno prodao znam da si na mojoj strani. Ovaj trenutni let sa supovima ti ne uzimam za zlo, svakom se dogodi. Ljudski ego je stvoren od okoline ne od nas samih, tako da u biti ti nisi ni kriv za to što pišeš jer to u stvari i nisi ti. To je Vranjo, Kormilar, Inverter, Pers itd. Tako se slaže mozaik ega koji stvara vrlo lažnu sliku o nama i kao takve nas vidi svijet. Da ne duljim dalje …[emo_cool][emo_palacg]
lani krajem ožujka bila je slična bili ste u sličnom raspoloženju kao i ove godine. istu foru prodali vam dvaput zaredom (vidi sliku). tko je iz potporodice Aegypiinae, trebali biste se zapitati. priče o kineskoj novoj godini, o tradicionalnom rastu vozarina u proljeće – sve isto kao i 2012. pogledajte na slici što se dogodilo od travnja 2012 nadalje. usput, približava se vjerojatno loše kvartalno izvješće (uglavnom se slažete s time). onda ima jedna uzrečica sell in may. onda ide dugo toplo ljeto koje na burzi godinama do sad bilo letargično. i tako se postaje pravi, istinski dugoročni investitor.
pitam se ako dođe do rata na korejskom poluotoku(što izgladnjeli narod priželjkuje da se riješe tiranije)što bi se dogodilo sa brodarima?cijena down zbog rata,pa up zbog izgradnje ujedinjene koreje ili…možda to bude gorivo za buđenje posrnulog globalnog gospodarstva
Znači ipak si se odlučio aktivirati više nickova. Al svejedno:
Kad rat sruši željezare onda se naglo poveća potražnja za željeznom rudom, a kad pobiješ koji milijun ljudi raste potreba za pšenicom. Kad baciš bombu na banku svi pohrle na bankomate. Kad srušiš luku onda treba više vremena za iskrcaj rude i žita pa se to dodatno plaća. Jel da?
lani krajem ožujka bila je slična bili ste u sličnom raspoloženju kao i ove godine. istu foru prodali vam dvaput zaredom (vidi sliku). tko je iz potporodice Aegypiinae, trebali biste se zapitati. priče o kineskoj novoj godini, o tradicionalnom rastu vozarina u proljeće – sve isto kao i 2012. pogledajte na slici što se dogodilo od travnja 2012 nadalje. usput, približava se vjerojatno loše kvartalno izvješće (uglavnom se slažete s time). onda ima jedna uzrečica sell in may. onda ide dugo toplo ljeto koje na burzi godinama do sad bilo letargično. i tako se postaje pravi, istinski dugoročni investitor.
Kolega nešto ste pobrkali, o tim stvarima nikad nisam pričao, a onih 75% mi daje nekakvu nadu da su supovi ipak za boljitak firme i dionice.[emo_zacudjen][emo_palacg]