ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 17:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@falco
Capeovima se najviše prevozi željezna ruda, cijena Fe je sad vrlo dobra a vozarine znamo kolike su….
Predviđanja mačku o rep, ovi su predviđali jos 2 mjeseca stabilnu cijenu žitarica a one potonule ko da nema sutra

Izgleda da je 317 bilo ipak ono što sam napisao.

@falco

Capeovima se najviše prevozi željezna ruda, cijena Fe je sad vrlo dobra a vozarine znamo kolike su….
Predviđanja mačku o rep, ovi su predviđali jos 2 mjeseca stabilnu cijenu žitarica a one potonule ko da nema sutra

ako ipak tamo neke ,mogu u najmanju ruku reći , osobe koje se dobro razumiju u brod.transport i brod.vozarine predviđaju rast cape-ova , onda je tome tako. druga je stvar subjektivno razmišljanje ….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Rekao sam 335, još samo 1 kn ali se nadam da će biti i više.

zynga je u svojim igrama dopustila kockanje sa pravim novcem…hm možda dio špekulanata sa ove dionice tamo potraži sreću.[emo_namigusa]

eh... da mi je emigrirati

Ne znam šta ovi dugoročni čekaju:
a) da se pola flote potopi
b) da pola flote u jednoj godini ode u rezališta
c) da brodogradilišta objave moratorij na gradnju slijedećih 10 godina
d) da BDP u svijetu raste 20%, a kineski 40%
d) razno

neznam ali sigurno znamo da vi čekate na kupnji.,

Sv. Vlaho pomagaj:
Baltic Dry Index (BDI) -19 877
eto vam vaša predviđanja

BCI (Cape index) 4270 -260 ( ovo je realnost a predviđanja kao što rekoh mačku o rep)
BPI(Panamax index)9036 -202
BSI(Supramax index) 9656 -97

BCI (Cape index) 4270 -260 ( ovo je realnost a predviđanja kao što rekoh mačku o rep)

ma svaka ti čast! ovakve kao ti ubuduće samo slušati i uspjeh je uvijek zajamčen.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Mislim da je ovo put prema 200 kn.Predviđa se gubitak 60-tak miliona.Cijene psenice su realan parametar.U ovoj krizi dosta brodara ce kleknuti ali nadam se da atpl nece biti ta.

uf, danima tone kao kamen… nema nikakva razloga da cijena ATPL ostane izand 300 kn

moji postovi su moje osobno mišljenje,nisu investicijski savjeti niti poziv na trgovanje dionicama!!!

U ovoj krizi dosta brodara ce kleknuti ali nadam se da atpl nece biti ta.

To ćemo vidjeti kad dođe trenutak istine za koju godinu.
Do tada jedino što možemo je čekati izvješća svakih par mjeseci sa novim gubicima i onda se međusobno tješiti i objavljivati da BDI ponovno raste sa 700 na 800 poena.
Čestitke još jednom kolegi Kormilaru koji je na “moju preporuku” prodao svojih 1000 komada po 360kn. Već sad ima razliku od 40 000kn.
Sreća prati hrabre, rekli bi stari Rimljani.[emo_smijesak][emo_palacd]

New Report

Close