Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,50 | 3,38% |
Ho Ho Ho Promašio "ceo fudbal".[emo_palacd]
[/quote] sto si nervozan kolega…? surfaj po valovima i uzivaj,,,ako neznas ,sjedi i uzivaj cekajuci 1000 kn ,a ako si kupovao po 30 kn kao sto velis onda zbilja nemas brige…
aha, znači idemo na 240, pa onda nazad gore :)))) ja mislio uzet po 50 🙁
[/quote]
nece valjda 50…ali 100 bi mogla..[emo_vrtimise]
[/quote]
ma može i po 100 ako će tko prodati malo više komada, za siću nema smisla ni rušiti do toliko,, meni je i po 200 bilo super prije par mjeseci, sad nek se ekipa veseli, hoće li ugrabit 20-30 kn skuplje/jeftinije
[/quote]
pa prodavat ce se oko 200 i kad probije 200 ta panika…
ali tko ce sad kupovat? po malo spekulanti…i tko jos? glavnina kupnje je bila na 260 ona se vjerojatno dobrano iskrcala
@ Craig
Jedan dio držim dugoročno jer vjerujem u ovu firmu bez obzira na sve. Jedan dio stalno kupujem i prodajem jer mi vjera nije stopostotna.
[emo_vrtimise]brijem da je onaj na 313 laznjak..taman je daleko da ako krene po bidu moze pobjec nize…
osim toga nist znacajnije do 300[emo_ooooo]
Dosad prometa niti 180 tisuća kuna. I nije nešto. Dakle, nije baš mahnito i naveliko istresanje. Glavnina je odrađena jučer.
Ne znam šta ovi dugoročni čekaju:
a) da se pola flote potopi
b) da pola flote u jednoj godini ode u rezališta
c) da brodogradilišta objave moratorij na gradnju slijedećih 10 godina
d) da BDP u svijetu raste 20%, a kineski 40%
d) razno
Dno neće biti niže od 315 a vraćamo se na 335 danas. Dakle ili je dno bilo 317 ili eventualno 315 ali u tom slučaju će se pojaviti stotke na kupnji na 315 i idemo gore. Da vidimo…..
Žitarice i danas rone – nema ni jedan članak koji objašnjava potop cijena žitarica…
Cijene željeza su se opravile – čak i vratile na dobrane razine ali količina novogradnji je tolika da capeovi ne mogu ni primirisat preko 5k dolara…
O kvaliteti atlanske ne treba trošit riječi – firma je super ali globalna situacija je koma, tankereska 500 mil. kn minusa, atlanska će ove godine sigurno fasovat 80 mil kn minusa – ako ovakve vozarine budu kroz 2013 loše nam se piše…
ovo sa cape-ovima ti ne drži vodu, očekuje se rast i to znatan.
pogledaj njihove predikcije sa FFA za ovu godinu.
@Craig,
bdi raste od idućeg tjedna a neće biti loše ni ako počne rasti tek za 2 mjeseca kako je pisalo u onom članku. Jer ne kupuje se sadašnjost nego budućnost.
Lp
U nadi je spas
Ne, nego u ispravnoj procjeni.