ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 12:08
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
49,00
49,60
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@elijah
zanimljivo je pratit korelaciju kretanja cijena žitarica, rude i vozarina..
Ovaj rast panamaxa i supramaxa s 5k na 9-10 k je bio radi sezone žitarica, sad je sezona gotova – i vozarine idu dolje zbog dobro znanih razloga – 5 X veće flote u odnosu na 2008 + nešto lošije potražnje nego tada…
Cijena Fe je neloša – štoviše odlična ali što to vrijedi kad capeovi voze ispod 5k i to sad kad je uvoz na vrhuncu – što će tek biti kad potražnja olabavi.
Tko preživi – pričat će…

@CoRot2em
Ako se danas ponovi jučerašnji bdi (a ne sumnjam da hoće) – vidjet ćete novu kataklizmu – nadam se da je u ovu cijenu ukalkulirana prošlogodišnja izvedba .

@elijah

zanimljivo je pratit korelaciju kretanja cijena žitarica, rude i vozarina..
Ovaj rast panamaxa i supramaxa s 5k na 9-10 k je bio radi sezone žitarica, sad je sezona gotova – i vozarine idu dolje zbog dobro znanih razloga – 5 X veće flote u odnosu na 2008 + nešto lošije potražnje nego tada…
Cijena Fe je neloša – štoviše odlična ali što to vrijedi kad capeovi voze ispod 5k i to sad kad je uvoz na vrhuncu – što će tek biti kad potražnja olabavi.
Tko preživi – pričat će…

Ko bi se to od tebe nadao. [emo_smijesak]

Neće ispod 300 kn. Nemojte se zavaravati prenaivno. Ima previše raje koja će uletiti na 300 i koju kunu. Moguće da je i ovih 317 kuna odbijanac.

prerano si se vratio na 330 kn, moglo bi bez problema za koji dan ispod 300 kn

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

ovih 317 kn bi mogao biti a od 4 vala,a dno istog bi moglo bii na razini 280-300.
izgledna je i flat korekcija

http://aqua-art.org/news.php

@Pinokio
Ja i dalje tvrdim da je dugoročno ovo super prilika, ali u ovoj i idućoj samo znoj i suze

Inverter,
zato si ti izašao na 260-280.

Bar si tako napisao.

prosjek 293 , pa jos nekoliko puta k/p do 360 ,i danas je malo upalo u korpicu [emo_zloban]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ne kažem ništa, ali nije u redu, da ne kažen da nije u skladu sa zakonom objavljivat takve cjenovno osjetljive informacije bez da ih javnost ima gdje provjerit, pa nije Jadroplov neki građevinar i nisu to bolnice u Alžiru..
[/quote]
Kolega spreman sam i otić u zatvor ako ovo nije točno. Danas ni to nije neki bed, dapače to je danas IN, ono izađeš van a žena skoči na tebe ko da si zabio u finalu Lige prvaka u 90+4. Kolega nazovite Jadroplov, danas je 3. april.
[/quote]
Ako ih budu radili ka šta se rade ova dva heavy liftera u škveru onda će to bit vrhunski brodovi, a postoje li kakve naznake o cijeni? Ova prošla tri nisu bila toliko skupa kao šta se pričalo….

Neće ispod 300 kn. Nemojte se zavaravati prenaivno. Ima previše raje koja će uletiti na 300 i koju kunu. Moguće da je i ovih 317 kuna odbijanac.

Zavisi kakav bude izvještaj krajem mjeseca, ako bude jako loše odbit će se u krivom smjeru.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

zaokret pema nazad…gapovi na 240 i 260 cekaju,vecina kupnje i rasta je bila radi male prodaje a ne jake kupnje ,osim one na 260 kn kad je i clancic izasao…

aha, znači idemo na 240, pa onda nazad gore :)))) ja mislio uzet po 50 🙁
[/quote]

nece valjda 50…ali 100 bi mogla..[emo_vrtimise]
[/quote]

ma može i po 100 ako će tko prodati malo više komada, za siću nema smisla ni rušiti do toliko,, meni je i po 200 bilo super prije par mjeseci, sad nek se ekipa veseli, hoće li ugrabit 20-30 kn skuplje/jeftinije

Zavisi kakav bude izvještaj krajem mjeseca, ako bude jako loše odbit će se u krivom smjeru.
[/quote]

pa bit će loše, šta ima tu nešto novo? jedino je na burzi logično da nema logike 🙂

U četiri dana srušila se cca 18,30 posto. To je valjda dovoljno.

New Report

Close