Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Meni se čini da je trenutno najozbiljniji rizik kod kupnje brodara propadanje hrvatskog gospodarstva. Dok brodari budu rasli, sve ostalo će se rušiti. Mislite da Linić za 2 i pol godine, pred izbore u koje će ići sigurno u koaliciji s laburistima, neće intenzivno razmišljati o tome kako bi mogao staviti svoje šape na naše dionice?
Ja poslušao Vranju pa sam danas prodao 981 kom.[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh] Vranjo kolko ono novogradnji dolazi? [emo_smijeh][emo_plazi][emo_smijeh][emo_plazi][emo_smijeh]
Ne mogu preuzeti zasluge jer takvih savjeta nije bilo, no ipak sada možeš kupovati za cca 10kn nižu cijenu po dionici. To je na tvojih 981 komad 9810 kuna zarade. [emo_zloban]
Exm u 1. minuti + 12%. I ostali zeleni.[emo_palacg]
Vrati se EXM vrlo brzo na +3%…
jesi pogledao koliko su ovi brodari vrijedili priej pet god i koliko su pali…
EXM …sa oko 60 USD na 1 USD…
DRYs preko 100 USD a sada malo iznad 2 usd…
računaj koliko je ATPL pala u odnosu na njih….još je ovo čak i vrlo, vrlo skupo……kad Grci i Ameri ono tamo sve dignu barem na trećinu onda možemo pričati o ATPL….
I danas
http://www.dryships.com/pages/report.asp
Zaredalo!
Vrati se EXM vrlo brzo na +3%…
jesi pogledao koliko su ovi brodari vrijedili priej pet god i koliko su pali…
EXM …sa oko 60 USD na 1 USD…
DRYs preko 100 USD a sada malo iznad 2 usd…
računaj koliko je ATPL pala u odnosu na njih….još je ovo čak i vrlo, vrlo skupo……kad Grci i Ameri ono tamo sve dignu barem na trećinu onda možemo pričati o ATPL….
[/quote]
znači bitno je samo koliko su sada u odnosu na ATH :)))))
nije bitna struktura kompanije?, vrijednost imovine, kreditne obveze? zadržana dobit? i ostale pojedinosti koje utječu na poslovanje kompanije
ovdje se stvarno treba iskopčati na neko vrijeme sa foruma, kad se ovakve gluparije pišu,
koliko se samo pametnih dušebrižnika nakupilo ovdje, da je cijena dionice 10 kn i opet bi im bilo previše. Mnogi od njih nemaju ni muda ni srca riskirati, zato uvijek kaskaju i kasne u životu. Zanima me samo ako nemate dionice ATPL čemu toliki angažman oko iste.
Čemu se zamarati dionicom koju nemate u portfelju?
Soja, zito, psenica i kukuruz su pali 40 % vjerovatno to utjece na pad bdi.. Hmm zar oni strucnjaci iz Morgana & Stanely ne rekose da ce potraznja za zitaricama bit jos 2 mjeseca… Opet cemu toliki pad potraznje , sto se dogodilo?