A što sa Vijaduktom onda koji ne narastao sa 100 kn na 400 kn? Zašto se nije korigirao sa 180 kn dok je narstao 80 %?
vjerojatno je imao razlog a Atpl ima još veći.[emo_palacg]
moram priznati i meni je žao što više nema po 200 … samo neki ne shvaćaju da tako neče više biti po 300 pa uskoro ni po 400… dionica je toliko debelo podcijenjena da sve ovo na prvi pogled izgleda nerealno…pa se čudimo kako je zamislite narasla 70 % …na kraju čemo se čuditi kad rast bude u par stotina postotaka…oni mudriji će trljati ruke a drugi će se cijelo vrijeme samo čuditi i gledati kako su propustili tako dobru priliku za zaradom…
@Leconte
Ovdje Vam se odigrava izbacivanje malih dioničara…
Već vidim za 1 do 2 godine velike naslove u medijima i tisku atpl-ra vrhunska dionica po mizernih 1200-1500 kn (možda i 2000), a ovaj što sad kupi dijelit će narodu šakom i kapom
kolege, čuvajte dionice i ne prodavajte jeftino…. ovo je samo moje malo skromno razmišljanje ….
kolege, čuvajte dionice i ne prodavajte jeftino….
to je imalo smisla pri cijeno od 190 kn, sad više nema kad se balon napuhao skoro +100%
Ovdje su makeri uništili dionicu jedne odlične firme. Mislim da odgovor leži pod skrbničkim br.4 i 10 u top ten. Vjera u firmu nikad nije napustila one koji znaju AP i kojima je uvijek bila firma ispred dionice. Oni mogu čekati još deset i više godina jer im prodaja dionice nije egzistencijalno rješenje.
U duhu zbivanja i afera koje su potresle Hr gospodarstvo AP se dokazala i pokazala kao kompanija koja uistinu ne pripada ovom podneblju i mentalitetu.
Da ne duljim o tome AP je primjer kako bi trebala izgledati svaka iole ozbiljnija kompanija u Hrvatskoj. Ovdje bi se dala napisati knjiga, da ima vremena. Žalosno je ovo što se dešava na ZSE-u, jer danas si pukovnik a sutra nažalost ono drugo. Netko bi o tome trebao povest računa, ali kako nije do sada neće vjerojatno ni odsada.
Prema kud da se pogura prema dolje ,pa vzarine okreću trend prema dolje
može neto danas staviti vozarine?
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $4894 (DOWN 88)
BPI Average of the T/C routes $9632 (DOWN 48)
BSI Average of the T/C routes $10217 (DOWN 42)
BHSI Average of the T/C routes $8082 (UP 39)
Vani opet zeleno…
http://finance.yahoo.com/quotes/DAC,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,Qmar