ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa daje vam potporu da mu poskidate naloge koje ima na prodaji…ne znam što čekate???

odlično uočeno! [emo_palacg]

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

http://finance.yahoo.com/quotes/DAC,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,Qmar

Egle 13% – sto Ameri nemaju blokadu na 10% ?

Nevjerojatno je da takvi likovi trguju sa takvim paketima (vjerojatno tuđe love).

Kolega mislim da 500 kom na kupnji govori da mali ulagači nisu baš previše naučili od 2008 g pa na ovamo, a što se tiče velikih ulagača pa makar oni i trgovali i tuđim novcem mislim da isti imaju vrlo mali rizik da će izgubiti svoj novac na ovako pilitkom tržištu da ne kažem preplitkom tržištu.
Mislim da danas na ZSE imate priliku uočiti i razlučiti kako se ponašaju veliki a kako mali dioničari.

Ovo je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica na ZSE , također nemam dionice ATPL-R-A,

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

http://finance.yahoo.com/echarts?s=EGLE+Interactive#symbol=egle;range=5y;compare=;indicator=volume;charttype=area;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=off;source=undefined;

U 5-6 godina Egle je pao sa 140 na 3 i nešto, a to je pad od 43 puta, dok je Atlanska pala sa 3000 i nešto na 300 i nešto, a to je pad 10 puta.Izračunaj sam koliko Atlanska žuri.Pozdrav.

Lijepi bdi featursi za danas.,vozarine jos bolje.,nemoram ni gladati cijenu atpl danas da bi bio zadovoljan

Kolega, gdje inače gledate futurese, može link?..hvala!

http://finance.yahoo.com/echarts?s=EGLE+Interactive#symbol=egle;range=5y;compare=;indicator=volume;charttype=area;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=off;source=undefined;

U 5-6 godina Egle je pao sa 140 na 3 i nešto, a to je pad od 43 puta, dok je Atlanska pala sa 3000 i nešto na 300 i nešto, a to je pad 10 puta.Izračunaj sam koliko Atlanska žuri.Pozdrav.

Kolega mi smo to kompenzirali sa DIOK-ijem koji je pao 78x tako da nema frke. Ovo može slobodno na 680. Nemojte pratiti strane burze, tamo je zbog povlaštenih informacija i manipulacija dosta burzovnih gurua završilo na doživotnoj. Kod nas toga nema, eventualno neka opomenica.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Kolega, ovo vam nije za usporedbu, radi se o tome da EGLE ima mnogo veću polugu od Atlantske, i zbog toga je cijena mnogo više pala. Ako se tržište oporavi, dionice poput EGLE, DRYS i GNK će najbrže rasti, jer imaju veliku polugu, odnosno veliki udio kredita u ukupnoj imovini.
Šta niste usporedili ATPL sa DSX, koji je nisko zadužen, a sa najviše cijene od 43$ 2007. cijena mu je pala na 9$ danas. Dakle 5 puta.

Molio bih nekog od zornijih pratitelja da kaže kada atpl misli napraviti usklađenje vrijednosti brodova i koliki bi joj onda bio book tj. nav…
Bilježim se sa što vanjem.

Autor posjeduje jako malu količinu dionica atpl tek da ima pravo pratiti stanje ispod top 10….[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

@ BearG
Što će i kad će, to moraš pitati Upravu firme.
Da bi imao još veće pravo pratiti stanje ispod top ten povečaj si broj dionica.
Deset je na granici gotovo da ih i nemaš.

Nisma ni primjetio ovaj jučerašnji skok, ha ha, valjda pri kraju, nema ništa slađe nego kad se gospoda zamrljaju burecima i onda up.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

@ BearG
Što će i kad će, to moraš pitati Upravu firme.
Da bi imao još veće pravo pratiti stanje ispod top ten povečaj si broj dionica.
Deset je na granici gotovo da ih i nemaš.

Napisah ispod top 10 a ti shavtio da imam 10 kom atpl..
E bože što se sve može pročitati ovdje…[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

New Report

Close