Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
@ ivedome
Da te ispravim. Na 339,31 kn. Ali vidim da ne napada na ask. Ako trgovanje krene prema ljevici i on će se spuštati cijenom. Može se i maknuti. Trenutno služi kao strašilo jedino za to da se optimisti naslaguju iznad njega.
Ako ili kad krene pad …. to pojedinci ovdje govore od 230kn od kako je ovaj rast krenuo.
I predviđanja nebi smijelo preko 260,pa preko 280,pa hlađenje na 305 pa na 315 sad ih nema trenutno da kažu kad je iduće hlađenje?
Pojavit će se kad nastupi.
Meni bi doduše pasalo da i dalje raste, ali ako neće … što ja tu mogu. Nego sačekati da se opet malo ispuše.
nakon rasta od +75% bilo bi vrijeme za jače hlađenje, ipak je ovo dugotrajni gubitaš koji neće tako skoro poslovati s plusom
Pa inverter meni je moderator izbrisao milijun postova i nikad se nisam bunio, ako i jesam to je bilo ko da nisam. Ajde ajde uskakaj i ne zamaraj se sa tuđim ulazima. [emo_palacg]
Sada možeš sa tisuću kuna kupiti 3 dionice a kad dođe na 1000 samo jednu.
[/quote]
Inverter ja radim ili delam i od toga živim i u tome recimo uživam. Meni je drago da si zaradio ali mi je žao što si odabrao krivi put i to na krivoj dionici. Ovo vrijedi, zar ti je to potrebno 100x ponavljati.
nakon rasta od +75% bilo bi vrijeme za jače hlađenje, ipak je ovo dugotrajni gubitaš koji neće tako skoro poslovati s plusom
Neki tvrde da možda hoće za 2-3 godine.
P.S.
Današnji kupci su vjerovatno ozbiljini investitori ili dugoročni.Pozdrav.
a što kažete na to da atpl iz core businessa ove godine ostvari minimalan ili nikakav gubitak i proda i iznajmi večinu Atlanta.,koliki bi onda bio “gubitak”?…
Tko ne bi uložio 100 k kuna ako zna da će za 2 godine to vrijedit 500-600 k kuna…
Da nije bolje s tih 100 k kuna trejdat na zse koja dnevno ostvari 9 % ha,ha – ajde ne budite smiješni….
mnogima još nije jasno…toliko su podcijenili dionicu da su ljudi izgubili osjećaj za vrijednost… moje je mišljenje da će cijena rasti bez obzira na poslovanje , ulazimo u EU i ovakve dionice će ući u fokus investitora …u igri je značajna vrijednost imovine a to kaj trenutno ne ostvaruju dobit to se može vrlo lako u bližoj budućnosti promijeniti…
a tada razmislite kolika će biti vrijednost jer ATPL je u ovih 5 godina značajno povečala i pomladila flotu…
ovaj balon se debelo prenapuhao, uskoro slijedi pucanje, a mnogima slijede teške glavobolje nakon toga!
je, tako sam mislio i kad je padalo ispod 500,400??? pa tolko je opalo debelo ispod logike i zdravog razuma,, pa došlo nakraju do 19x, iskreno nisam stvarno vjerovao da će do tuda doći i da ću moći kupiti po toliko
balon je još dobrano nenapuhan,, i to jako nenapuhan, može se malo odradit korekcija al u globalu za realnu cijenu totalno nevažno,
Jel se to osjeća promjena trenda ili me osjećaj opet vara!!!
[emo_smijesak]