ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

trebala bi hanfa malo preispitati ove naloge na kupnji umjetne…..ne kazem da atpl ne vrijedi vise…vrijedi,,ali je krajnje drsko prvo rusiti a onda pumpati cijenu na racun malog investitora..

dok je klizila sa 3000 na 200kn nije trebalo preispitati ništa a sad kad raste sa 200 na 300kn sad treba,mudro zboriš.
[/quote]

Nije pala bezraložno sa 3000 na 200, firma će još dosta kvartala trpiti minuse, zato kupci koji sada kupuju po mom mišnjenju trebaju biti oprezni, daleko je još 2015 kada će MOŽDA biti pozitiva.Pozdrav.

P.S.

Na burzi treba biti oprezan sa novcima, pogotovo ako prijeti igrica tko zadnji magarac.
[/quote]

Ha,ha,ha…pa ti si ko papagaj…..samo gledaj kak raste i pati, jer ćeš primijetiti kako će se frustracija povećavati sa svakim dodatnim postotkom rasta…[emo_cool]

Nema nam kolege Invertera zadnjih dana, čini mi se da mu je ipak nedostajalo iskustvo na burzi. Čovjek bio zadovoljan s par bureka a lupat će po 1000 kn dionicu dok budu vozaine 50% jače nego sada.
brise me moderator ,,nema volju vise pisati…javi se kad budes u plusu atpl kolki ti je ulaz 500-600 kn?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@inverter
smirite se kolega, još stignete uči po 340 kn….

Jel to došlo vrijeme za prodaju? Koliko je veselje trajalo? Transakcije zamrle!?
Ili čekati za još više stotina bureka? Ili manje stotina? Četrilema.

Jel to došlo vrijeme za prodaju? Koliko je veselje trajalo? Transakcije zamrle!?
Ili čekati za još više stotina bureka? Ili manje stotina? Četrilema.

ja vidim na 340kn na kupnji nalog od 500kom a ti??

idući tjedan će bit bolje...

Pa inverter meni je moderator izbrisao milijun postova i nikad se nisam bunio, ako i jesam to je bilo ko da nisam. Ajde ajde uskakaj i ne zamaraj se sa tuđim ulazima. [emo_palacg]
Sada možeš sa tisuću kuna kupiti 3 dionice a kad dođe na 1000 samo jednu.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

maratonac,,,po imenu ,nicku ,,vidis i sam da ne mogu biti u keshu,,

@ ivedome

Da te ispravim. Na 339,31 kn. Ali vidim da ne napada na ask. Ako trgovanje krene prema ljevici i on će se spuštati cijenom. Može se i maknuti. Trenutno služi kao strašilo jedino za to da se optimisti naslaguju iznad njega.

Zavladao je oprez, situacija je u opasnoj zoni, dionica je brzo napucana, a rezultat I kvartal je blizo, pa nakon toga još nekoliko loših kvaratala vjerovatno, tako da nije lako naći puno optimista, osim ovih što su zaglavili na 700 do 3000. Zato ovdje nema brzog rješenja treba biti strpljiv tko je dugoroćan, BDI je pao sa oko 11000 bodova na 800 i nešto, dug je još put oporavka.Pozdrav.

Za vrijeme dok ovo pišem .. Atpl raste…
[emo_namigusa]
Vidjet čemo sutra top 10 , zanime me tko je toliko zagrizao ?

CROBEX - SVE CE TO NAROD POZLATITI

Pa inverter meni je moderator izbrisao milijun postova i nikad se nisam bunio, ako i jesam to je bilo ko da nisam. Ajde ajde uskakaj i ne zamaraj se sa tuđim ulazima. [emo_palacg]
Sada možeš sa tisuću kuna kupiti 3 dionice a kad dođe na 1000 samo jednu.
ma neka brise…nego nemogu covjeku odgovoriti normalno..trgovalo se atpl zadnje dane ,,ajde skupilo se jos puno bureka…a sto se tice zamaranja ..vidim da vas nekolicinu jako zamara to sto sam vec uzeo i kapitalizirao profit a jos biljezite povece minuse i spamate temu danima..tako da niste bas relevantni na dijelit savjete i navlacit ,,molim moderatora da ovo pusti..ja cu se malo odmorit od atpl teme ali i dionice dok se ovo ne ispuse …hvala

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@cxy2012
Opet o negativnim kvartalima [emo_zacudjen], pa u ovu cijenu je ukalkulirano 5 godina negativnih kvartala, samo se vi čudite kako dionica raste a eto bit će negativan kvartal- sad pametni zauzimaju pozicije, kad Vam dođu pozitivni kvartali ipak ćete morat malo više platit [emo_novac][emo_novac][emo_novac][emo_novac]

New Report

Close