ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovaj balon se debelo prenapuhao, uskoro slijedi pucanje, a mnogima slijede teške glavobolje nakon toga!

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Nema nam kolege Invertera zadnjih dana, čini mi se da mu je ipak nedostajalo iskustvo na burzi. Čovjek bio zadovoljan s par bureka a lupat će po 1000 kn dionicu dok budu vozaine 50% jače nego sada.

nema ovdje milosti.topovska paljba po asku, a nema ni nekog velikog otpora na prodaji. ako se nastavi sa rastom vozarina , ode ovo ……????!!!!

Problem je jedino serija negativnih kvartalnih izvješća do 2015 (još dvije godine), tako da ovi što kupuju već sada blizo 350 mogli bi se naći u igrici tko zadnji magarac.Pozdrav.

Dugoročno za 2-3 godine bite će bolje, uteg je minus i budući minus.
[/quote]

Ak ne želiš gledat kako karavana prolazi, primi se posla i lupaj po asku, jer što ti više bježi, to je tvoje nezadovoljstvo i frustracija veća…
[/quote]
Ja sam je se riješio, a tko misli gledati na ovoj cijeni minuse do 2015 nije zabranjeno, ipak treba čekati još 2-3 godine do pozitive, tako da je rast od 80 posto dobra kupovina sada oko 350 svatko za sebe treba odlučiti.
Ja sam je kupio po 226 i napisao sam da sam je se riješio.
P.S.
Sretno ovima što sada kupuju, zato kolega nemoj se ljutiti svi smo do sada puno puta vidjeli na burzu igricu tko zadnji magarac.Pozdrav.

@ bugs
Sve si rekao. Sjedi – jedan. Ha-ha!
Jučer sam ti lucidno odgovorio, ali me revni moderator (u zanosu da zna što radi) obrisao. Samo ti dijeli jedinice. Nek ti je sa srećom.

trebala bi hanfa malo preispitati ove naloge na kupnji umjetne…..ne kazem da atpl ne vrijedi vise…vrijedi,,ali je krajnje drsko prvo rusiti a onda pumpati cijenu na racun malog investitora..

zna li tko nešto više o kupnji dvaju brodova

trebala bi hanfa malo preispitati ove naloge na kupnji umjetne…..ne kazem da atpl ne vrijedi vise…vrijedi,,ali je krajnje drsko prvo rusiti a onda pumpati cijenu na racun malog investitora..

dok je klizila sa 3000 na 200kn nije trebalo preispitati ništa a sad kad raste sa 200 na 300kn sad treba,mudro zboriš.

idući tjedan će bit bolje...

dok je klizila sa 3000 na 200kn nije trebalo preispitati ništa a sad kad raste sa 200 na 300kn sad treba,mudro zboriš.
[/quote]

Nije pala bezraložno sa 3000 na 200, firma će još dosta kvartala trpiti minuse, zato kupci koji sada kupuju po mom mišnjenju trebaju biti oprezni, daleko je još 2015 kada će MOŽDA biti pozitiva.Pozdrav.

P.S.

Na burzi treba biti oprezan sa novcima, pogotovo ako prijeti igrica tko zadnji magarac.

Kolega kad je HANF-a nije dirala u padu zašto bi sad u rastu. Za male investitore pad je bio štetan, ovo sad je štetno za burekđije i bjeloglave supove koji su 5 godina maltretirali sve živo na ovom topicu. Teško se snalaze u AP tika taka taktici. AP je vrhunska firma i što je najvažnije nema tamo podobnih priljepaka koji su nažalost svojom nesposobnošću i pohlepom uništili Hr ekonomiju. I samo zbog toga ovo vrijedi 1000. Kad se vani stvari još poslože… ovo će na raketni pogon. Imam posla, idemo delati. [emo_namigusa][emo_palacg]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Kako ovo ubija naše burekđije samo 20-30% profita a moglo je 50-60 % ha,ha….
Baš me zanima koliko je njih postalo duguročno kad su padale sjekire [emo_ooooo][emo_plazi]….

Mnogi su pametovali još u petak a da ne govrim za jučer, danas ih nema na forumu

Pa nisi valjda u cashu… [emo_cool]

New Report

Close