ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 02:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@ Jetro
Kupnja i prodaja (iole ozbiljnija) su ti prvih 10 na lijevoj i 10 na desnoj strani. Ovi ostali su zaboravili da imaju postavljene naloge.
Faktor ˇ415ˇ ili nije bio ozbiljan kupac ili nema pojma. Da je zaista htio kupiti, mogao je. Da je nalog složio na 10-tak manjih, nitko se ne bi tako revno naguravao nad njega i vjerojatno bi se nakrcao sa željenom količinom. I to po priželjkovanoj cijeni (ili tu negdje). Ovako je sve natjerao da se naslaguju nad njim i tu nema kupnje za njega. Naivac, nesposobni.

kolega evo da te ja nešto naučim ovaj što se danas iskrcavao na 330 je ista osoba koja ima nalog od 450 komada pa diže cijenu na taj način zato sam i ja prodao jer je bilo pre očito da se gazda malo igra

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

@ pancho66

Nemoj biti siguran da je taj isti. Ja ne bih rekao. U jednom trenu je nudio čak 328 kuna što je suludo, ako želiš prodati po 330 kuna. Mogao se netko istresi glatko po njemu, a on ustvari ne kupuje, nego bi htio prodati po 2 kune više. To bi bilo prenaivno. Preriskantno. To se ne radi. Vidjet ćeš sutra.
Ali ako je, dobro je odradio. Prodao po 330 i to dosta komada, a sutra će kupovati po 300 i koju sitnu kunu. Ili možda i niže. Vidjet ćemo. Sutra je novi dan, novi doživljaji, nove aktivnosti.

Gotovo će biti u 16,00 h i koju minutu. A često zadnjih 5 min zna biti žestoko.
I najzanimljivije.

ti baš zapeo za pad, gadno je kad raste a nisi unutra, isto kao kad je padala pa se misliš dali prodat ili ne

ajde za domaću zadaću, do sutra,
BV-dugoročne obveze+zadržana dobit(+valjda neka kamata na tu lovu, al ajdemo je zanemarit sada, nećemo se opterećivati sa par% godišnje u $) i na to stavi godišnji gubitak koji je prošle godine napravila dionica, koliko godina mora tako loše poslovati da cijena bude = 330kn 🙂

Kad je nedavno bila 195 nitko nije očekivao ovakav rast. Bravo za ATPL, ima tu još prostora za rast do 400.

a sad svi očekuju nastavak rasta…što sada????
[/quote]
teško da će opet do 195, ali u ljubavi i burzi sve je moguće

Kad je nedavno bila 195 nitko nije očekivao ovakav rast. Bravo za ATPL, ima tu još prostora za rast do 400.

Nije baš da nitko nije to očekivao, evo ovo se prognoziralo baš kad je bila 195.

Analysts Predict Dry Bulk Shipping Market Rebound in 2013

Recimo ja sam spušio dobrih 15% na cijeni jer nisam dovoljno pratio pa skužio što se sprema tek iza nove godine.

@ pancho66

Nemoj biti siguran da je taj isti. Ja ne bih rekao. U jednom trenu je nudio čak 328 kuna što je suludo, ako želiš prodati po 330 kuna. Mogao se netko istresi glatko po njemu, a on ustvari ne kupuje, nego bi htio prodati po 2 kune više. To bi bilo prenaivno. Preriskantno. To se ne radi. Vidjet ćeš sutra.
Ali ako je, dobro je odradio. Prodao po 330 i to dosta komada, a sutra će kupovati po 300 i koju sitnu kunu. Ili možda i niže. Vidjet ćemo. Sutra je novi dan, novi doživljaji, nove aktivnosti.

sumljam da ce ici ispod 310kn vidjet cemo ajde bar je postalo opet zabavno na atpl

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

ovo je bila iskra koja je potpalila požar

Kulaš kupio 293 dionice Atlantske plovidbe

@ pancho66

na 200 ti je Inverter najavio odbijanac

I najzanimljivije.

ti baš zapeo za pad, gadno je kad raste a nisi unutra, isto kao kad je padala pa se misliš dali prodat ili ne

BV-dugoročne obveze+zadržana dobit(+valjda neka kamata na tu lovu, al ajdemo je zanemarit sada, nećemo se opterećivati sa par% godišnje u $) i na to stavi godišnji gubitak koji je prošle godine napravila dionica, koliko godina mora tako loše poslovati da cijena bude = 330kn 🙂
[/quote]

E moj kolega kao da FI imaju ikakve veze sa cijenom na burzi 😉 da je tako onda bi svi bili milijarderi

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

U situaciji kada je pozitivan sentiment na burzi, kada se bid povećao sa 1000 na 2500 komada u samo par dana, kada nema pritiska na prodaji i kada vozarine rastu, moglo bi ovdje biti još zelenila.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

I najzanimljivije.

[/quote]

E moj kolega kao da FI imaju ikakve veze sa cijenom na burzi 😉 da je tako onda bi svi bili milijarderi
[/quote]

kolega goran tu ste pogodili bit, srz i sustinu burza. fi nemaju veze s cijenom na burzi, nemaju tjedan, dva, mjesec i mjesece, pa i godine i onda – onda pocnu itekako imati veze s cijenom i cijena naizgled bezrazlozno pocne rasti i rasti i rasti. bezrazlozno za one koji ne drze do fi, za one koji drze do fi, znaju da unutra pise velikim slovima i brojkama zasto cijena raste – puno imovine, puno kesovine i jos puno , puno dolara za neizvjesne godine sto dolaze. ponavljam, dolara, ne dugova.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Zanimljivo, kad se bid malo nadopuni na cca 330 kn netko manje optimističan se po njima istrese i riješava se dionica. I jučer i danas. Jedino je pitanje hoće li bid biti dovoljno močan da “pojede” sve što im ovaj istrese. Ili će odustati?

New Report

Close