ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 00:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ok, samo sam komentirao 🙂

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

330 tihi istovar il nesto drugo?

Pa nije baš tihi. Preočito je, preupadljivo. Napisao sam da je danas GMT 327 kn, ali eto nije. Fulao sam za 3 kune. A sutra je novi dan. Tko zna kako će bid izgledati?

mislim da bi bilo vrijeme za neku manju korekciju ipak smo odradili ogroman rast moja procijena je do nekih 315kn pa opet gore

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Sve ovisi o njemu, ili i o onom još jednom koji se pojavio pa skinuo sa 400 i nešto komada bida.
Trenutno oni odlučuju.

Kad je nedavno bila 195 nitko nije očekivao ovakav rast. Bravo za ATPL, ima tu još prostora za rast do 400.

That`s all falks – za danas, naravno…[emo_namigusa]

Gotovo će biti u 16,00 h i koju minutu. A često zadnjih 5 min zna biti žestoko.
I najzanimljivije.

omjer K:P pao sa 1:3 na 1:2 [emo_novac][emo_novac][emo_novac]. taman sam otišao nešto žvaknut, vratim se, kad ono 330 kn! ipak, ovo su cijene smiješne i za komentirati. vidim da se razred popunio novima. e, pa… dobrodošli!

@ Jetro
Kupnja i prodaja (iole ozbiljnija) su ti prvih 10 na lijevoj i 10 na desnoj strani. Ovi ostali su zaboravili da imaju postavljene naloge.
Faktor ˇ415ˇ ili nije bio ozbiljan kupac ili nema pojma. Da je zaista htio kupiti, mogao je. Da je nalog složio na 10-tak manjih, nitko se ne bi tako revno naguravao nad njega i vjerojatno bi se nakrcao sa željenom količinom. I to po priželjkovanoj cijeni (ili tu negdje). Ovako je sve natjerao da se naslaguju nad njim i tu nema kupnje za njega. Naivac, nesposobni.

Kad je nedavno bila 195 nitko nije očekivao ovakav rast. Bravo za ATPL, ima tu još prostora za rast do 400.

a sad svi očekuju nastavak rasta…što sada????

moje pisanje je osobno mišljenje, nije investicijsko savjetovanje niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

zato i kažem. relevantni su oni na prvih 10ak mjesta ili više. ovi ostali što se nadaju kupnji od 1000 dionica po kunu i sl., njih ne računam. oni su stalno tu i ne čine nikakvu dinamiku.
ovi prvi nestaju i postaju…

New Report

Close