ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 05:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kormilar@ aha to je ona fora sa dukatima…uzivaj..ako si mezio na 200 kn..

Nije to fora, nažalost. Di ti živiš??? Dokad radi ZSE? Čini mi se da ovo još ide gore.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Kormilar@ aha to je ona fora sa dukatima…uzivaj..ako si mezio na 200 kn..

Nije to fora, nažalost. Di ti živiš??? Dokad radi ZSE? Čini mi se da ovo još ide gore.
[/quote]normalno da ide..ali ne pravoctno..kolko % si zaradio na atpl u padu sa 1000 kn na na 200 ? [emo_beztona]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kada se trejda najgore je kada stalno kupuješ i prodaješ,a ono i dalje raste….
[emo_beztona]

Nisam zaradio ništa, nisam ni izgubio ništa, krivo gledaš na stvari. Ne poznaješ firmu dobro, da li si ikad bio u AP?

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Kormilar@ nisam pomorac niti dugorcni i ne zamaram se nepotrebnim stvarima ,…zanima me samo profit..ili si ti radi drugih razloga na TK ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

UUUUUU,ovo me danas iznenadilo….ciljao san lađenje na 250-260 za ulaz,kad upalin komp,a ono 313,nešto.WTF!!!Tek san sad u dilemi,ući ili ne…?A nešto mi je sumnjiv ovaj vlakić!?P/B mizeran,P/E očajan,BDI kao nešto raste al profitabilne razine su još daleko,jedino kao dionica je “IN”,a kod Hrvata ono šta je “IN” svi grabe,makar i ne znaju zašto.Stvarno san u dilemi…..

dilema uvijek postoji jer nitko on nas ne vidi u buducnost. odluci hoces li spekuliratri ili ulagati. uz mnoge druge razlike ovdje podvlacim vrem horizont: u slucaju ulaganja to su mjeseci, zapravo i godine, u slucaju speka govorimo odanima, mozda tjednima. uleti, izleti, to je slatko, ali i opasno. sam moras odluciti samo ne smijes pociniti gresku da spekulirajuci sebe uvjeris da si investitor i obrnuto. ta zabluda je vrlo opasna

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

UUUUUU,ovo me danas iznenadilo….ciljao san lađenje na 250-260 za ulaz,kad upalin komp,a ono 313,nešto.WTF!!!Tek san sad u dilemi,ući ili ne…?A nešto mi je sumnjiv ovaj vlakić!?P/B mizeran,P/E očajan,BDI kao nešto raste al profitabilne razine su još daleko,jedino kao dionica je "IN",a kod Hrvata ono šta je "IN" svi grabe,makar i ne znaju zašto.Stvarno san u dilemi…..

evo ovo te možda smiri
http://finance.yahoo.com/quotes/NMM,NM,SB,PRGN,SBLK,SHIP,BALT,FREE,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK?

idući tjedan će bit bolje...

UUUUUU,ovo me danas iznenadilo….ciljao san lađenje na 250-260 za ulaz,kad upalin komp,a ono 313,nešto.WTF!!!Tek san sad u dilemi,ući ili ne…?A nešto mi je sumnjiv ovaj vlakić!?P/B mizeran,P/E očajan,BDI kao nešto raste al profitabilne razine su još daleko,jedino kao dionica je "IN",a kod Hrvata ono šta je "IN" svi grabe,makar i ne znaju zašto.Stvarno san u dilemi…..

evo ovo te možda smiri
http://finance.yahoo.com/quotes/NMM,NM,SB,PRGN,SBLK,SHIP,BALT,FREE,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK?
[/quote]

BDI počeo ronit!!! Jel to znači da bi I ATPL mogla promjenit smjer!

[emo_zacudjen]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

dilema uvijek postoji jer nitko on nas ne vidi u buducnost. odluci hoces li spekuliratri ili ulagati. uz mnoge druge razlike ovdje podvlacim vrem horizont: u slucaju ulaganja to su mjeseci, zapravo i godine, u slucaju speka govorimo odanima, mozda tjednima. uleti, izleti, to je slatko, ali i opasno. sam moras odluciti samo ne smijes pociniti gresku da spekulirajuci sebe uvjeris da si investitor i obrnuto. ta zabluda je vrlo opasna

Hmm,mislin da okolnosti na tržištu određuju ponašanje.Ista osoba može biti špekulant,ali i investitor.Nešto kao ulagački Mr. Jekyll i Mr. Hyde[emo_smijeh].Na ZSE san cca 6 godina i bio sam u nekim dionicama vrlo dugo,a na nekima sam često ulazio-izlazio.U periodu 2008-2009 upravo me taj pristup čestih ulazaka i izlazaka poštedio većih gubitaka.Naravno,biti iskren prema sebi i ne dovodit se u zabludu vrlo je bitno,kako na burzi,tako i u životu.Tvoj nick daje naslutiti da se svrstavaš u investitore,al vjerujem da se i tebi omakne koja špekulacija[emo_namigusa].A šta se tiče ATPL,na rok od godinu dana smatran je prilično sigurnim pickom na ovim cijenama,al svejedno san još u dilemi.

evo ovo te možda smiri
[/quote]

Kao što rekoh……sumnjiv je ovo vlakić…….Thx!

auuu, krv do koljena [emo_beztona]

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

New Report

Close