ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 21:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $4483 (UP 7)
BPI Average of the T/C routes $8994 (UP 96)
BSI Average of the T/C routes $9038 (UP 130)
BHSI Average of the T/C routes $7193 (UP 67)

Ma da ali Vi ovu dionicu pratite još od nebeskih visina – teško mi povjerovat da niste torpedirani 🙂
Ali ako niste svaka čast….

Sam je priznao da na ZSE trguje sa 100$ a nema dionice na kojoj dnevno ne uzme od 20 – 50 %, tip je presmiješan.

ZMAJKI - LANICA = HRPA GLUPOSTIJU

Dobro da je došlo do zastoja jer je pretjerano krenula. Možda ovaj put ima prave kupce (inverteru za inat [emo_zloban] ).

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Što se Capeova tiče
PERIOD
CHINA PEACE 174,413
BLT 05 S. CHINA/WW 7-12/3.2013 11-14 MOS
USD 11,500 DAILY
CNR

Dakle, ovih 4500$ na spotu je samo privremeno (zbog rata cijena Kineza i trojca Rio Tinto, Vale, BHP), logično je očekivati eksploziju vrlo uskoro.
Naravno, naši brodari nemaju Capeove, ali ipak je ljepše kad i BCI ide gore.

08 March 2013

Baltic Dry Index (BDI) +9 843

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Dobro da je došlo do zastoja jer je pretjerano krenula. Možda ovaj put ima prave kupce (inverteru za inat [emo_zloban] ).
neka vas…ja predao stafetu…vratim se kad ugledam priliku [emo_zloban]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Hajde ljudi šta je, nije vam dosta 40%? Idemo idemo kapitalizirajte dobit… Užas svi bi izgleda kruha preko pogače…

Mogli ste na Dan žena investitoricama, napraviti zadovoljstvo do 300,00 kuna !
Tako puno od Vas tražimo uvijek?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ovi koji su prodali u ponedjeljak će moći ući na malo višim razinama

Evo, Inverter
http://finance.yahoo.com/quotes/DAC,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,Qmar

decki i cure stvar je jasna , zona 280-300 kn je prekretnica (osim ako nije) ja sam vani dok se stvar ne razvije..ako se razvije bit ce posla gore do zone 500-600 kn ,zelim svima puno profita [emo_palacg]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

i 500-600 je debelo ispod BV-Dug+zadržana dobit,,
al to ionako nije bitno na ZSE, pa je svejedno jel kompanija stabilna ili ne, prezadužena, u stečaju,dal ima veliki potencijal u budućnosti,,,
al šta je manja cijena to je barem sigurnija investicija :),, a ameri su i tako luđaci sa svojom burzom

New Report

Close