ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 02:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da 280 kn s 70 k prometa – kako je padala tako raste, ovo je dokaz da su mali ulagači toliko operušani da se svi drže fraze da je bolje u kladionicu ulupat pare neg na zse..
Samo što vrijedi tom ko diže/ spušta na koliko je dionica 200/2000 kad je nema kome utrpat ili otkupit – pljuc….

bravo PBZ, vidjeli da je vrag odnio šalu i gdje je zlatna koka u vremenima koja dolaze, a genijalci iz ERSTE koji rade za njih zaslužuju poseban bonus u vidu momentalnog otkaza

bravo PBZ, vidjeli da je vrag odnio šalu i gdje je zlatna koka u vremenima koja dolaze, a genijalci iz ERSTE koji rade za njih zaslužuju poseban bonus u vidu momentalnog otkaza

Kolega moguće je da se pod PBZ skrbničkim nalazi naručitelj Erste analize. Ne mora biti banka, ali klijent banke sa puno para, da. Ja sam na CD-eu imenom i prezimenom.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

dobro su rekli u ersteu samo su to trebali rec bar godinu ranije…
no jos to moze nazad na 200 pa i ispod…ima vremena do 2014,15..vidjet cemo rezultate..
ali svejedno,bas me zanima hoce li itko snosit odgovornost u ersteu?po kojim osnovama su zapravo ti ljudi dobili taj posao?

Elijah da ti netko dadne 1500 Eura da napišeš nešto loše o pozadini Jenifer Lopez, što bi ti napravio?

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

meni se čini da ste je Vi odavno pokratili 🙂
ja sam zadovoljan sa 30-40%profita a kad ces ti na nulu ?
[/quote]

nisko

Ja sam znam da je jučer na bidu bilo oko 1000 komada, a danas već oko 1500 [emo_palacg]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

pumpa se sa sitnom lovom, baš da vidimo dokle će rasti prije nego bujica potopi kupnju??

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

dok je zeleno postam[emo_smijeh]
07 March 2013

Baltic Dry Index (BDI)    +14   834
Rates

BCI (Cape index) BPI (Panamax index) BSI (Supramax index)
INDEX 1260 9 1112 22 852 15
SPOT 4 TCE AVG (USD) 4476 96 8898 177 8908 156
YESTERDAY (USD) 4380 8721 8752
YEAR AGO (USD) 5822 7006 8789

Baltic Dry Index (BDI) +14 834
Rates

BDI +14 834
BCI +96 4476
BPI +177 8898
BSI +156 8909

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

A mogao bi PBZ skrbnički malo po asku, 990 kom do 300. Za par mjeseci dobit 233%. Ovakvu kamatu nema ni HPB.

New Report

Close