ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 23:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Stvarno mi nije jasan ovaj direktor Atlantske, kupuje dionicu, a zna da će firma ostvariti gubitak u 1. kvartalu. [emo_namigusa]

Ma to ti je Peri neko da dionice ono ko škart- a on ti lukavac ka sklopio kupoprodajni da ne plati porez ha,ha….

Danas će brodovi letjeti, a ne ploviti… [emo_namigusa]

NA raketni pogon ha,ha

Stvarno mi nije jasan ovaj direktor Atlantske, kupuje dionicu, a zna da će firma ostvariti gubitak u 1. kvartalu. [emo_namigusa]

Ma tko ne bi kupio čitajući ove drukere. Ja neki dan u šali napišem da bi mogla do 1000 u par mjeseci a pbz skrbnički odma kupi 7000 komada. Mislim da ipak treba biti oprezan i kupovati manje količine.[emo_namigusa][emo_palacg]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

MA kakav kapetan Kulaš, treba slušati Per Jesus-a i vranju, hmm kad smo već kod njih gdje li su se skrili , da se lukavci ne kriju pod nekim drugim nickom [emo_ooooo][emo_ooooo][emo_ooooo][emo_ooooo]

Da nebi možda Kulaš sad prodavao? I ja bi da sam kupio po 50 kn. medalja ima dvije strane.[emo_mrgud]

Nema kruha na bidu. Ako želite poslat vlasnici ove vrhunske dionice, morat ćete lupit po asku..
Nije ostalo još puno ispod 300 kn….ajmooooooo [emo_cool]

pretpostavljam da je kupio od nekog prijatelja ili rodbine jer količina nije velika, a brokerska provizija ostala u džepu.
Važno je da uprava sada želi imati dionice

Koliko svi blebećete za niti 300 dionica, presmiješno…..

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

Smeta te?

New Report

Close