ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 21:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ovo je za imaoce ove dionice jako dobra informacija.

bila bi dobra da piše cijena po kojoj je kupio ili da je kupovao danas preko burze jer ovako je on možda dionice kupio van burze po 100-200 kn, a to je onda neka sasvim druga priča, jel tako?

BDI s tehničke strane, mada TA za BDI i ne drži vodu [emo_vrtimise]…uglavnom graf je simpatičan…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

ovo je za imaoce ove dionice jako dobra informacija.

bila bi dobra da piše cijena po kojoj je kupio ili da je kupovao danas preko burze jer ovako je on možda dionice kupio van burze po 100-200 kn, a to je onda neka sasvim druga priča, jel tako?
[/quote]

kada br. 1 neke firme ( u ovom slučaju atpl) kupuje dionice ,to ima svoju težinu i nadam se da to znaš.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

kada br. 1 neke firme ( u ovom slučaju atpl) kupuje dionice ,to ima svoju težinu i nadam se da to znaš.

1. težinu bi imalo da je kupio 2930 komada, a ne samo 293 dionice
2. vjerodostojnost toj kupnji dao bi iznos kupnje per share jer ovako ih je mogao kupiti i pod povlaštenim uvjetima po npr. 100 kn

2. vjerodostojnost toj kupnji dao bi iznos kupnje per share jer ovako ih je mogao kupiti i pod povlaštenim uvjetima po npr. 100 kn
[/quote]

ta vanburzovna transakcija je svakako dobra vijest i veseli covjeka cuti je, ali ne valja precjenjivati. kupac, kaso i svi mi, vjeruje da ce atlantska preziviti ovo tesko razdoblje na svojim nogama i 2. zna i uvida, kao i svi mi a i bilo tko s zdravim ocima u glavi, da je slucaju scenarija pod br. 1 danasnja cijena smijesna. dakle nista novo nismo saznali iz te transakcije, ali veseli ka rukovodstvo na stol stavlja i svoju lovu. rijeci su rijeci, ali para je para.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Lansiranje će biti preko 1000 kn kad fondovi smiju kupovati.[emo_palacg]

Mirovnici su u prošlosti uglavnom izbjegavali brodare, ne znam zašto bi sada tako očajno željeli uletjeti ovdje.
[/quote]

Jer uskoro neće bit puno domačih firmi ….

Pa i da ih je imao priliku kupiti po 50, nekako ne bih rekao da će sad navaliti jeftino ih prodavati na burzi, tako da ne vidim problem. Sigurno ne namjerava otići u penziju s manje dionica od kapetana Ante, a da ga dostigne treba skupiti još skoro sto puta ovoliko koliko sad ima [emo_novac][emo_novac] Bolje da mu držimo fige za puno nagradnih dionica u budućnosti zbog rekordnih rezultata.

Fondovi ne kupuju hrvatske brodare, jer im nije cilj nikakvo ulaganje u Hrvatsku.
Radije će kupiti dionice tvrtki u Ukrajini. S malo novca napumpali su Crobex,
samo svojim dionicama. Kriminal.

A kak su mogli napumpat Crobex dionicama koje nemaju?

Ni kap. ne sluša erste.[emo_palacg]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Izgleda da ni PBZ skrbnički ne sluša erste. Sa oko +7000 i nešto kom poskočili na četvrto mjesto. Bogme netko dobro skrbi. Kad sam to najavio prošli tjedan skinut mi komentar. U svakom slučaju mislim da se ovdje više nema što čekati. Nestali bjeloglavi supovi, nalazimo se pred zelenom dolinom, al da, pravi ulagač čeka i pravi signal a sve prije 1000 je sumnjiv rast. Dakle preporuka glasi: Prati cijenu na bidu do 1000, a onda lupaj po asku. [emo_palacg][emo_cool][emo_palacg]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

[/quote]

a što bi rekao da ih je prodao?

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

he,he prodala ja atlanska 2 stana na 3 katu – nekih 160-170 m2 ako su prodali po 3k € /m 2 to je nekih pola milje €, znam neki će reći što je to – ali eto i ta pinak dobro dođe u ova krizna vrimena ha,ha….
[emo_novac][emo_novac][emo_novac][emo_novac][emo_novac][emo_novac] up,up….

New Report

Close