ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 21:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Erste bi netko trebao kazniti zbog njihovih "dobronamjernih" preporuka…ATPL, PODR, ERNT…i mnogi drugi…mene bi bilo sram da toliko lažem-promašujem

Znaš li onu poslovicu da za stolom, u krevetu i na ZSE nema srama.[emo_smijeh]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Ekipa se očito boji da ne bi cijena prebrzo otišla preko 300,00.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Erste bi netko trebao kazniti zbog njihovih "dobronamjernih" preporuka…ATPL, PODR, ERNT…i mnogi drugi…mene bi bilo sram da toliko lažem-promašujem
kakvo kaznjavanje..neka njih , ljepo napravis profit ,samo kontra njihovih preporuka..[emo_namigusa]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ako se danas BDI zazeleni – vrlo smo blizu 300 kn 🙂

Bdi će još dugo biti zelen…[emo_zacudjen]

A BALVANA!!! :) :) :)

Ali da je vrijeme za brodare definitivno je….sve me podsijeća na 2004…[emo_smijesak]
Samo neka svatko odabere svog konja za utrku…
Osobno imam sva 4 brodara….a koji mi je najzastupljeniji u portfelju zadržat ću za sebe…[emo_smijeh]
U svakom slučaju to nije atpl iako je kako što već rekoh imam..

Ima li netko graf BDI-a i cijene dionica? Bilo bi lijepo vidjeti a znali bismo najvjerojatnije i smjer kretanja dionice.

Ima li netko graf BDI-a i cijene dionica? Bilo bi lijepo vidjeti a znali bismo najvjerojatnije i smjer kretanja dionice.

Ma, brodari vani rastu uglavno prije nego BDI počne rasti, a naši prate sa vremenskim odmakom, korigirano za (ne)prilike u HR. Sve u svemu, ne bi rekao da se može iz takvog grafa isčitati kuda bi mogli domaći brodari.
U svakom slučaju, BCI je na nenormalno niskoj razini, neodrživo niskoj (ispod varijabilnog troška), i za očekivati je njegov ubrzani rast, pogotovo sad kad su luke u Australiji otvorene. Tako da bi BDI trebao rasti, a sa njime valjda i dionice.

http://www.dryships.com/pages/report.asp
evo pa se veselite…a tek je počelo…a i vrijeme je bilo

počela je kapitalizacija dobiti…

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

06 March 2013
Baltic Dry Index (BDI) +14 820

New Report

Close