ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 09:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ima li nekih materijalnih činjenica koje mogu opravdat ovo ludovanje, osim ako nije proljeće, i ja ga osjećam.[emo_vrtimise][emo_namigusa][emo_vrtimise]
Ima li netko saznanja što se događa na ruskoj fronti, nekako se gore nagomilalo pola flote, nije to zabadav. Gospari, he he.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Što kažu Erste analitičari za ovu kupovinu, još samo da ne bude velik minus u 2013.Pozdrav.

P.S.

Je li moguća dividenda za dvije godine u 2015 godini.

Koliko znam nema nekih novih materijalnih činjenica. Samo da je odrađena malo veća blok transakcija. Da li je ona utjecala na malo revniji bid nije teško za zaključiti. Ali raslo je i jučer kad nije bilo takve transakcije. Uglavnom, dobro je biti unutra, barem zasad.

Mislim da nije toliko proljeće koliko jučerašnji BDP report zajedno sa stalnim prizorima izgubljenih ministara, ljude sve više hvata panika od toga da im novac ima ikakve veze sa sudbinom hrvatske ekonomije, a još su načuli i o oporavku brodarstva, pa makar bio i tek za koju godinu, ali barem im je ovdje i dotad lova na sigurnom.

Ovo se već dugo nije dogodilo: atpl:2_po_likvidnosti = 2,5:1 s tim da ima (već dugo ne viđen) milijunski promet.
PersJesus, znaš li nešto o ovome?

Što kažu Erste analitičari za ovu kupovinu, još samo da ne bude velik minus u 2013.Pozdrav.

P.S.

Je li moguća dividenda za dvije godine u 2015 godini.

Pravilo za dividendu je pola dobiti iz vozarina, pa ako budu plovili u plusu bit će za tri i pol godine bar neke siće 🙂

od 07/2009 nije bilo ovakvog dnevnog prometa na atpl, a od tada atpl samo pada …

@Craig

ajd ti radije šuti

Samo čekajte sigurno će na 200 🙂

Ovo je sramota ako AUDIO prodaje – fakat će ovi sve rasprodat u bescienje sve što imamo

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

izmučeni dioničari nisu raspoloženi za prodaju

bit će za koji dan čim vozarine počnu padati…

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

Ova transakcija je dragi moji dogovorena.Bar to nije bilo tesko zaključit

neka je dogovorena ,i to je dobro. znači da netko ima ogroman interes za uletit u ovu firmu, jer upucat u firmu za 1 minut cca 2 mil kn…….[emo_smijesak]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Čekaju Erste analitičare.Pozdrav.

Ovo je sramota ako AUDIO prodaje – fakat će ovi sve rasprodat u bescienje sve što imamo

ko ih šiša….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close