Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Pa rastu, ali to je sezonski, a za neke zaključke o oporavku je bitno koliko će rast još trajati, kako visoko će ići i da ne padne previše na ljeto.
pa neka nastave rast ovako do 5 mjeseca i super 🙂 i brodari neka ostanu na ovim razinama, neka ekipa kupuje firme koje ovdje posluju, njima cveta cveće u RH, sve raste gospodarstvo da je to ludnica 🙂
je komedija za cape, al jbga, ni drugo nije još bajno,
al fino je vidjeti da je BPI porastao u 2 mjeseca skoro 2.500, fino, fino, samo neka nastavi, i dajte nam još ATPL po 200, ERSTE rekli ste da treba prodati tada?
Ima li bilo koji od naših brodara.Tog odmah kupujem.
Ako netko zna neka posta.
Evo kolega linka birajte i ne možete pogriješit. Sve je na dlanu. 10% od buduće zarade ide meni. [emo_palacg]
Što bilo danas da sam rekao da će za par mjeseci na 2000?
Definitivno niti jedan bjeloglavi sup se danas neće javiti. Ako ovako bude i sutra onda smo do pon. mirni.[emo_palacg]
kinezi opet u prvom planu:
Demand for iron ore in China, the world’s biggest importer of the steelmaking raw material, will grow at a faster pace this year, in step with an improving economy that should boost consumption of steel, an industry official said.
Iron ore prices hit 16-month highs near $160 a tonne last week as the Chinese braced for a pickup in steel demand, rebounding more than 80 percent from three-year lows in September.
China’s iron ore demand is expected to rise by 5.7 percent this year to 1.11 billion tonnes, Li Xinchuang, the deputy secretary general of the China Iron and Steel Association (CISA) told an industry conference.
http://www.hellenicshippingnews.com/News.aspx?ElementId=c88ad287-083f-4637-9e69-bdb57d7bfac9
evo još malo pa prvi kvartal bliuzu još 30 dana ,kakve su vaše prognoze koliki bi treba biti minus
atpl start danas u velikom stilu…..
Nije mi jasno -a di su nalozi ispod 265 ??????
Na kupnji [emo_namigusa]