ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

vani opet fini rast [emo_palacg]
http://finance.yahoo.com/quotes/NMM,NM,SB,PRGN,SBLK,SHIP,BALT,FREE,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK?

Nekad se pitam gdje plove ovi naši brodovi
http://finance.yahoo.com/quotes/NMM,NM,SB,PRGN,SBLK,SHIP,BALT,FREE,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK?

idući tjedan će bit bolje...

nema smisla gledati stalno druge, mi smo na ZSE i tako niš nema veze sa logikom,, ja čekam da objave rezultate pa da pokupim sa rasprodaje nešto ako budu darežljivi za koji dan

http://finance.yahoo.com/quotes/DAC,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,Qmar

Nekad se pitam gdje plove ovi naši brodovi

Kolega nije problem u brodovima vani već je problem u nama tj kod nas u Hr, bolje rečeno. TK su uništile golobrade neznalice i sad vi nađite ulagača/e koji ima damu za stvoriti euforiju oko TK a time istovremeno promjeniti gospodarsku klimu u Hr. Tko više vjeruje u naše tržište kapitala? Ja ću vam kratko odgovoriti: NITKO. Ima tu nekoliko entuzijasta koji se polome za dnevnu zaradu od 30-50 kuna i to je sve. Sad upravo oni koji su doveli do ovog su shvatili što su napravili i pokušavaju oživjeti klinički mrtvu osobu, ali to NE IDE. Ovčice se prepale i pobjegle. Ne znam da li je potrebno spominjati glavnog krivca za kolaps Hr gospodarstva, koji je bio tvorac jednog toliko nakaradnog stila ponašanja, nezapamćenog na ovim prostorima, i još uvijek se sa svima ruga i sa svima sprda. Zapravo misli da nije ništa kriv jer je uvjeren da se svugdje tako radi.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Ne mogu vjerovati, čeka se FI s debelim gubitkom, upravo je počela godina za koju već sad znamo da bi firma u njoj mogla imati rekordan gubitak, a vi se pitate tko je kriv što je dionica od početka godine porasla samo 25%? Mislim da možete biti sigurni da će dionica vrijediti duplo nego danas čim dočekamo prvi kvartal u kojem brodovi više neće voziti s minusom. Samo što to još nije ni blizu.

Ne mogu vjerovati, čeka se FI s debelim gubitkom, upravo je počela godina za koju već sad znamo da bi firma u njoj mogla imati rekordan gubitak, a vi se pitate tko je kriv što je dionica od početka godine porasla samo 25%? Mislim da možete biti sigurni da će dionica vrijediti duplo nego danas čim dočekamo prvi kvartal u kojem brodovi više neće voziti s minusom. Samo što to još nije ni blizu.

Da li sam ispravno shvatio da se bunite što je dionica narasla 25%. Kolegice ili kolega ja bi postavio pitanje zašto je dionica pala od 800 na 200 kuna kada je poslovanje bilo relativno ok i nije bilo panične prodaje, barem je ja nisam vidio? Mislim da je najbolje zaključiti da je naša burza nepredvidiva i da vidi unaprijed ono što mi ne vidimo i ne čujemo pa tako sa nama i upravlja.[emo_plazi]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

e kada se sve to več zna znači da je i uračunato u cijenu dionice s time da ove godine gubitak može a i ne mora biti velik budući da če se u tom izvješću več vidjeti i rezultat prodaje stanova i poslovnih prostora u novom Atlant pc-u.,stanje u brodarstvu je loše no ako sljedeća god bude u znaku većeg oporavka i “pozitivnih” vozarina ispast će da je atpl ovu veliku krizu prebrodila sa zanemarivim gubitcima.,

Neznam da li ima više smisla spominjati PBZ-neznani junaci+7100 skočili na šesto mjesto. Meni, iskreno nešto ovdje smrdi ili možda miriše.[emo_zacudjen][emo_zacudjen]

trenutno stanje se zna a sad je pitanje očekivanja i dobre procjene skorije budučnosti brodarskog tržišta.,valjda se kupuje atpl ili ne kupuje u skladu s očekivanjima u skoroj budučnosti.,ono o čemu mi sada pričamo je koliko će atpl vrijediti za 6 mj ili godinu dana a ne koliko je vrijedila jučer.,uglavnom nekome je čaša napolaa puna a nekome napola prazna.,

Neznam da li ima više smisla spominjati PBZ-neznani junaci+7100 skočili na šesto mjesto. Meni, iskreno nešto ovdje smrdi ili možda miriše.[emo_zacudjen][emo_zacudjen]

bolje nemojte ništa spominjati, bit če sve jasno kroz neko vrijeme pa čemo vidjeti jer bolje gledati neprijed ili u rikverc.,

zadnja tri dana atpl je padala na malom prometu pogotovo jućer i danas.,mizerno.,rasla je na ljepom volumenu.,

Evo da nije TK hrvata u pitanju rekao bi da se netko opasno kocka, ali ovakav let kod nas, skrbnički, sadašnji trenutak, prije bi rekao da je čovjek lud, ali kod nas takvih nema, mislim na višim pozicijama bližim svevišnjem, puno puta je ponovljeno da je ovo plitka močvara, puna krokodila.[emo_beztona]

New Report

Close